Anyósom tesztelni, vagy felháborítani akart?
Anyósom tudja mennyire ellenzem a megcsalást, legyen az nő, vagy férfi az illető. Ő meg végülis erkölcsös nő, szóval ez idáig, ő is így gondolkodott. Jelenleg távkapcsolatban élek a fiával, és múltkor mikor beszélgettünk, volt egy érdekes kijelentése.
Azt mondta, hogy nem tudja, hogy miért kell k..vázni azt a nőt, aki megcsalja a férfit, ha egyszer jól esett neki... Most ezt tesztnek szánta? Persze én nem csalom a fiát, és nem is akarom. Akkor ő csalja apósomat??
Erre nem is mertem rákérdezni.
Nem hiszek abban, hogy egyik percről a másikra megváltozik a véleményünk, főképp egy olyan témában ami már évek vagy évtizetedek óta megvan.
Lehet, hogy csak tesztelt, szóval csak óvatosan.
Mit feleltél rá amúgy?
Amúgy anyósod is érdekes :))), mert aki megcsalj a férjét nem k* rva, max r** anc. Mig a k** va pénzért csinálja, addig a r**anc bárkivel/mindenkivel ingyen.
El lehet gondolkozni ezen is :)
Nem biztos a te paranoiád, a majdnem anyósom - a volt élettársam anyja meg ilyen ravasz kérdésekkel kóstolgatott, hogy nekem amúgy a szőke, vagy a barna hajú nők tetszenek-e?
Miközben ott domborodott a lánya hasában a babánk...
Szóval, ha kellően primitív ő is, akkor a tesztet se zárd ki.
Én azt mondtam, hogy ez egy elég felületes megközelítse az emberi kapcsolatoknak, de lehet, hogy csak pofán kellett volna vágni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!