Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom tesztelni, vagy...

Anyósom tesztelni, vagy felháborítani akart?

Figyelt kérdés

Anyósom tudja mennyire ellenzem a megcsalást, legyen az nő, vagy férfi az illető. Ő meg végülis erkölcsös nő, szóval ez idáig, ő is így gondolkodott. Jelenleg távkapcsolatban élek a fiával, és múltkor mikor beszélgettünk, volt egy érdekes kijelentése.

Azt mondta, hogy nem tudja, hogy miért kell k..vázni azt a nőt, aki megcsalja a férfit, ha egyszer jól esett neki... Most ezt tesztnek szánta? Persze én nem csalom a fiát, és nem is akarom. Akkor ő csalja apósomat??

Erre nem is mertem rákérdezni.

2016. márc. 12. 12:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Nem hiszek abban, hogy egyik percről a másikra megváltozik a véleményünk, főképp egy olyan témában ami már évek vagy évtizetedek óta megvan.

Lehet, hogy csak tesztelt, szóval csak óvatosan.

Mit feleltél rá amúgy?

Amúgy anyósod is érdekes :))), mert aki megcsalj a férjét nem k* rva, max r** anc. Mig a k** va pénzért csinálja, addig a r**anc bárkivel/mindenkivel ingyen.

El lehet gondolkozni ezen is :)

2016. márc. 12. 14:29
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
3-as, elég durva dolog a férfi agy, hogy képes 1 nő alapján az összesre általánosítani.
2016. márc. 12. 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

Nem biztos a te paranoiád, a majdnem anyósom - a volt élettársam anyja meg ilyen ravasz kérdésekkel kóstolgatott, hogy nekem amúgy a szőke, vagy a barna hajú nők tetszenek-e?

Miközben ott domborodott a lánya hasában a babánk...

Szóval, ha kellően primitív ő is, akkor a tesztet se zárd ki.

Én azt mondtam, hogy ez egy elég felületes megközelítse az emberi kapcsolatoknak, de lehet, hogy csak pofán kellett volna vágni :D

2016. márc. 13. 00:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Te ismered anyósodat, de nekem pl. van olyan ismerősöm, akinek mindig aszerint változik a véleménye, nagyon súlyos dolgokban is, hogy kivel beszélt utoljára. Tényleg bárkivel beszél, az bármit mond, az neki megtetszik és után a maga gondolataként tálalja.
2016. márc. 13. 21:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem en is tesztnek velnem. Es megmondanam rola a velemenyemet. Esetleg forditva is egy ferfi szemszogebol. Ne tovabb rakerdeztem volna h most celozgatni akart-e. En nem kerulgetem a kasat. Vagy megmondja amit gondol vagy ku.ssoljon
2016. márc. 30. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!