Mit tegyek ha a párom egész családja megvan rám sértődve mert csak a páromnak vettem ajándékot?
értelmes emberek ezen nem akadnak fent. alapból nem az ajándékozásról szól a karácsony. ráadásul mondtad előre,hogy ne készüljenek semmivel. amúgy is hatalmas érzelmi intelligenciával rendelkezhetnek,hogy így neked esnek..
ha nincs még kereseted,akkor mégis honnan szültél volna ajándékot nekik? tán kérned kellett volna a szüleidtől pénzt az anyósjelölt ajándékára? nem lett volna gáz kicsit sem..főleg,hogy gondolom a saját szüleid se kaptak idén ajándékot.
én vissza is adtam volna az ajándékot amit ők adtak. így nem kell..
az már rég rossz,hogyha valaki azért ajándékozik,mert viszonzást vár.. normális ember azért ajándékozik,hogy örömet okozzon a másiknak..
ráadásul te a fiúval jársz, nem a családjával.kicsit bunkóság is ,hogy elvárják,hogy most aztán az egész famíliának készülj ajándékkal. szerintem bőven elég akkor ajándékot adni ,ha már együtt éltek a pároddal ,vagy házasok vagytok. de most szerintem 19 évesen nem várhatják el,hogy rámenjen a gatyád is az ajándékaidra..van neked saját családod akinek adj, meg a párod.
Hát, lepontozhattok, de szerintem egy 3 éves kapcsolat esetén egy felnőtt embertől valamilyen JELKÉPES ajándék igenis elvárható lett volna - legalább egy csokor virág a vendéglátó háziasszonynak, egy üveg bor a "ház urának", ha más nem, ebbe nem haltál volna bele. Oké, hogy nincs kereseted, de ösztöndíj, diákmunka, valami? A személyes kiadásaidat miből fedezed? Vagy 19 évesen a szendvicsedet is a szüleid fizetik? (Ha igen, legalább kértél volna tőlük pár ezer forintot, hogy ne állíts oda a párod családjához üres kézzel... Igen, tudom, sütöttél süteményt, ez kétségtelenül kedves gesztus volt tőled.)
A párod szülei ettől persze még bunkók voltak, az nem kérdés, de te sem vagy hibátlan a szituációban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!