Mit lehet tenni egy olyan anyóssal aki?
Ti most együtt is éltek egy házban? Ha nem akkor pofon egyszerű a válasz.
A párod 26 évesen legyen már végre férfi, és mondja meg, hogy
1. anyám, ha munkát vállaltál akkor csináld meg. Én nevemben ne vállalj melót, mert többé nem megyek. Téma lezárva
2. Pénz kell? Nincs. Téma lezárva.
Tudod ebben az esetben nem az anyós vagy a lánya a buta hanem a férjed. Neki kéne a sarkára állnia, és végre férfiként viselkednie.
Ne feledd: Csak azt az embert lehet hülyére kihasználni aki hagyja is, hogy kihasználják
Időpont ma 20:59 vagyok
Megkaptam a privat üzenetedet.
Amit írtál arra válaszolnék itt.
Szóval ha a párod imádja az anyját, és soha nem fog neki nemet mondani, akkor a következő lehetőségeid vannak
1. Szakítasz a pároddal, és keresel olyan férfit aki nem ennyire anyás.
2. Elfogadod azt a tényt, hogy amíg él az anyós és húgi addig a párod mindig támogatni fogja őket, akár a saját családja kárára.
Én az 1. pontban leírtakat alkalmaznám, mert soha nem fog a párod megváltozni. Amíg nincs gyerek addig kell lelépni..
7/8
Nekik keresetük nincs,a párom pénzéböl van nekik. Engem ez idegesít, hogy a lakást kéne csinálnunk,de nincs miből!!!Mert a kisasszonynak most is, csizmára kellett adni pénzt! Az én keresetemből, 1 fillért nem adok soha.
Nem vagyunk 1 kasszán, 1 tányér kaját nem eszik meg otthon.
A jelek szerint anyósodnak jó így, a sógornődnek jó így. Neked nyilván nem. Arról meg egy szót sem írtál, hogy a párod hogy viszonyul ehhez a kérdéshez, és hogyan kezeli 26 éves férfi létére, hogy az anyja vállal a nevében munkát, ráadásul úgy, hogy az általa megkeresett pénzét lenyúlják.
Ha - egyébként teljesen jogosan - irritál ez a helyzet, akkor arra vess egy őszinte pillantást, hogy valójában ki az egyetlen szereplő ebben a történetben, akinek van ebben a kérdésben mozgástere, vagyis ki az, aki véget tud vetni ennek - feltéve, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!