Szerintetek gáz ha se anyós se após 11 év után soha egyszer sem kérdezi meg mit segítsen mennyivel miben a gyermekének unokáinak akár nem anyagilag egy függönyt felrakni? Szerintem nagyon GÁZ.
Tekintve, hogy anyósomnak két évig ötezer forintja maradt élelmiszerre (devizahitel), hogy nem hogy segíteni nem tudott, de mi tamogattuk ahogy bírtuk. Pl a nyáron két zsák krumplival, mert mentem napszámba, és a krumpli a fizetség.
Neki ideje sincs jönni, mert folyamatos műszakban dolgozik, plusz egy ezres az út neki oda-vissza.
Szerencsére nem vagyok egy elveszett nő, egyedül is felrakom a k. függönyt.
Most szoszo egyenesben van, Németországban dolgozik.
Ez viszont azt jelenti, hogy rendezgethetem a lakását kéthetente. Fizetem a csekkeket, a postát rendezem, feltörlök, ellenőrzöm a műszaki dolgokat...
Tett nekem két nagy szívességet:
Az első a férjem.
A második, mikor édesanyám részeg őrjöngése elől menekültem, befogadott.
Tekintve, hogy anyósomnak két évig ötezer forintja maradt élelmiszerre (devizahitel), hogy nem hogy segíteni nem tudott, de mi tamogattuk ahogy bírtuk. Pl a nyáron két zsák krumplival, mert mentem napszámba, és a krumpli a fizetség.
Neki ideje se volt jönni, mert folyamatos műszakban dolgozik, plusz egy ezres az út neki oda-vissza.
Szerencsére nem vagyok egy elveszett nő, egyedül is felrakom a k. függönyt.
Most szoszo egyenesben van, Németországban dolgozik.
Ez viszont azt jelenti, hogy rendezgethetem a lakását kéthetente. Fizetem a csekkeket, a postát rendezem, feltörlök, ellenőrzöm a műszaki dolgokat...
Tett nekem két nagy szívességet:
Az első a férjem.
A második, mikor édesanyám részeg őrjöngése elől menekültem, befogadott.
Amúgy a segítség talált pénz. Vagy van, vagy nincs.
Mi lenne veled, ha teljesen egyedül maradnál a gyerekkel?
Leégne a bőr a képemről, ha én az anyósomtól várnám hogy segítsen! Még azt sem hagyom, hogy ha bajban vagyunk anyagilag, pénzt adjon, felnőttek vagyunk!
nem a nagyszülök zsebére kel unokát vállalni
ti menyit segitetek nekik, hányszor mentél lekvárt befözni, nagytakaritani hozájuk, megkérdezted menyibe kerül a csipőprotézis mütét....
Nem gáz ez... szokatlan. Viszont, ha már 11 éve így van - így is fog maradni.
De hidd el, ez a jobbik verzió - ha hetente beállítanak, aztán "segítenek" ha kell, ha nem :D - az még kellemetlenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!