Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az édesanyja mindig gyógyszert...

Az édesanyja mindig gyógyszert és stb-ket kunyerál tőlem, köteles vagyok adni?

Figyelt kérdés

A barátom édesapjának fájt egyszer feje amikor együtt utaztunk, adtam neki fájdalomcsillapítót, amit én migrénre stb-re veszek , elég drága (6szem 900ft). Mondta az anyukája hogy uhh de jó, tényleg hatott neki. Mondjam meg mi ez, vesz.

Azóta párszor voltam náluk és mindig jön hogy adjak már neki ebből(nem hétvégén, amikor nincs patika) és már kénytelen voltam azt mondani hogy nincs mivel 4 szemet kért eddig, nekem pedig nem volt mikor kellett, meg oké hogy kisegítem ha nincs de ez szerintem nem az... Ti mit mondanátok? Adnátok mindig? Mert amúgy nem vett, azt mondta hogy hát ez drága. De hát én is veszem... Amúgy van pénzük, mert havonta vált ki olyan krémeket amiket nem használ el stb. tehát nem a pénz a baj.

Ezzel egyidőben a következőket akart kérni: tampon, betét, hajlakk, hajhab (egyiket sem használok, de mondta ha van nálam adjak már) mert kezd fogyni. Sőt írassak már fel az én dokimmal neki hormongyógyszert (?? kiakadtam ezen, az enyém a saját dolgaimhoz is kivizsgál nem hogy csak úgy megkérem) és naponta többször megy el a boltokba, ahol simán van ilyen. Orvoshoz is jár felíratni gyógyszereket.

2015. júl. 14. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem hogy köteles nem vagy, nem is szabadna gyógyszer adni senkinek. Vény nélkülit se, nem tudhatod nem-e érzékeny rá, nem hogy vényeset.
2015. júl. 14. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Jól kihasznál. Ügyes ember.
2015. júl. 14. 14:44
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Egyszeruen megmondod, hogy nincs nalad eppen.
2015. júl. 14. 14:51
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudnál erről a barátoddal beszélni? Ő tudná leállítani igazán az anyját, ő tudja, hogy hogy lehet erről leszoktatni, célozgatással vagy megmondani, hogy anya, neveletlen vagy, szokjál le erről, Nórinak is pénzébe kerül, nem tud mindig adni, aztán kínos neki, ha kunyerálsz.
2015. júl. 14. 15:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Ő szokta mondani neki.
2015. júl. 14. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

A baratod ajanlja az anyjanak, hogy huzzon le Teged amivel csak tud?

Akkor a baratoddal kene elbeszelgetned!

2015. júl. 14. 15:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Neem :D a barátom mondta már neki hogy vegyen magának ilyeneket.
2015. júl. 14. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem adnék. Ez már pofátlanság.

Mondd azt, hogy nincs nálad.

2015. júl. 14. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne adj. Még csak meg sem kell indokolnod, nem adsz és kész.
2015. júl. 14. 20:58
 10/10 anonim ***** válasza:

elég fura,

de nem vagy köteles adni,

mondd azt hogy most nincs nálad és kész.elfogyott stb.

akkor majd rászokik hogy tartson otthon hidd el.

most megnyugtatja hogy nálad ugyis mindig van.

az meg nyilván hülyeség hogy veled akar felirattatni hormongyogyszert, kicsit se nézne hülyének a dokid, egyébként másnak nem irná fel ugyse...

2015. júl. 15. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!