Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátnőm édesanyja nagyon...

A barátnőm édesanyja nagyon szigorú a barátnömmel, mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

A barátnőm édesanyja nagyon szigorú a barátnőmmel, sokszor fél töle megkérdezni hogy mehetek-e hozzájuk vagy hogy el-e jöhet hozzánk mert fél tőle :/ megértem hogy félti meg minden de nyár van meg 8hónapja vagyunk együtt már :) én 18 ő 16...

mit tudnánk tenni ez ellen hogy az anyja ne legyen ennyire szigorú? :(

2015. júl. 5. 12:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy a lány lenne pénzéhes. Csak segíteni szerettem volna. Vagy élsz a lehetőséggel vagy nem. A döntés a tied. De valahol el kell kezdeni. Az életet nem mi diktáljuk. Az emberek nem olyanok, amilyennek lenniük kell. Ha akarsz valamit, neked kell változtatni.
2015. júl. 5. 15:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"hát nem olyan sürün vagyok náluk se ő nálam :) ugyanis 30km-re lakunk egymástól iskolaidőbe 2hetente jött-mentem...most NYÁRON 1 hetente jön vagy megyek..:/ és ez kicsit kevés :/ legalábbis én annak tartom :) de hát ez van elfogadom.:)"

Mi ezzel a gond? Ennél több már akkor lehetne, ha összeköltöznétek. Viszont ahhoz még a leányzó ifjú. Ne akard még most egy 16 éves lány eltartását átvenni a szüleitől.

2015. júl. 5. 18:35
 13/14 A kérdező kommentje:
nem is akarom :) csak ha már hetente egyszer találkozunk akkor ne délbe mehessek vagy jöhessek és ne 8orakkor kelljen hazamennie..ugy csinál vele mint valami kislánnyal
2015. júl. 5. 20:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Mert kislány.

Az, hogy 30 kilóméterről 8 ra otthon kell lennie az teljesen normális. Én is félteném ebben az elkorcsosult világban a lányomat. Élvezzétek azt a kevés időt amitek van együtt, sajnos mást nem tudsz tenni.:( szeressétek, támogassátok egymást, majd ha eljön az ideje, akkor alszotok együtt és társai. Hidd el, jó dolog valamit megkapni amire régóta vágysz, pl egy együttalvás.:)

Vigyázzatok magatokra és egymásra és legyél türelmes :)

2015. júl. 5. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!