Miért nem érti meg anyósom, hogy ne jöjjön be a szobába mikor etetem a babát?
Mivel a fèrjem itthon dolgozik anyósom is sokat van nálunk.
Semmi gond nincs vele amúgy, de rendszeresen akkor akar bejönni a szobába mikor szoptatok.
Szóltam már neki emiatt de egyik fülèn be a másikon ki.
Engem nagyon zavar, számomra ez intim dolog.
Mit tegyek, hog megèrtse?
Ez a mi lakásunk ès ő jön sokat hozzánk.
Jóban vagyunk îgy szeretnèm inkább valahogy normális keretek között megèrtetni vele, hogy ez engem zavar.
"Mit tegyek, hogy megèrtse?"
Ha valaki elsőre, maximum másodikra nem képes ezt megérteni, ott nem a felfogással van gond - ha nem értelmileg korlátozott az illető - hanem azzal a szándékkal, hogy tiszteletben tartsa a másik kérését.
Még akkor is így lenne a természetes, ha nem a saját otthonodról lenne szó, hanem esetleg időnként náluk szeretnél nyugodt körülmények között szoptatni.
Ha ilyen helyzetben lennék, az első pár alkalom után megoldottam volna, hogy kulcsra tudjam zárni azt az ajtót.
Ha mindenképpen kommunikálni akarsz róla, akkor a sokadik felesleges és célra nem vezető kérés helyett érdemesebb lenne megkérdezhetnéd nyíltan az anyósodtól, hogy mi az oka, hogy nem tartja tiszteletben a kérésedet.
#17-nek teljesen igaza van.
A kedves mamanak felesleges ujra elmondani, hogy nem akarsz elotte szoptatni. Tudja o jol. Es tudja o azt is jol, hogy zavarni es idegesiteni fog teged, mikor bemegy a szobaba.
Szoval csinaltathatsz kulcsot a szobahoz, de az csak tuneti kezeles. Erdemes lenne megkerdezni a mamatol, hogy mi az oka annak, hogy kovetkezetesen a keresed ellen tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!