Hogy szerethetem a párom anyját így és az apját a pokolba kívánnám néha?
A barátod szülei neked nem anyósod-apósod.
A -tiszteletbeli- apósod nem nem kedvel, egyszerűen és jogosan nem tekint családtagnak. Lehet szépíteni akárhogy, de ez tény, ahogy írod, hogy a 'barátod" szülei.
Nem is sértődhetsz meg rajta. Az "anyósod" se más miatt örül, csak azért, hogy a fia kevesebb kockázatot vállal egy állandó kapcsolattal, mint változó partnerekkel. És költenie sem kell a partnerkeresésekre, ott vagy te ingyen. Bocs.
Kedves utolsó válaszoló!
Süt rólad a rosszindulat, pedig úgy érzem, hogy ennél nevetségesebb és megszólalandóbb kérdéseket tesznek fel mások.
Kinek érzed magad te, hogy egy ennyi információból álló kis kérdésre ilyen kaliberű választ adj?
Érzed az ingert és ezáltal az idegrendszered arra késztet, hogy igazságosztó képében leszóld a kérdezőket, akik csak kérdéseikre akarják megkapni a választ?
Remélem elgondolkodsz ezeken a kérdéseken, még ha annyi ideig is, amig elolvasod, ha elolvasod.
Kedves kérdező; nem tudom, miért nézed a valóságot rosszindulatnak.
Persze, talán elképzelhető, de az igazság, a tények akkor az azok, ha nem hízelgőek.
Igen, ez a kérdés is egyike az indokolatlan kérdéseknek. És igen, a válasz is csak azokból a tényekből adható, amiket a kérdező megad; jelen esetben az eredeti kérdésben még talán félre is vezettél minket, hiszen először anyós-apóst írtál, pedig nem vagy meny. Csak te viselkedsz úgy, gondolom úgy érzed. Igazából szerintem magad is félrevezeted.
A párod családja felől a te jogi-morális státuszod nem azonos a magad által megítéltnek; ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!