Miért viselkedik anyukám így a párommal?
1 éve vagyok együtt a barátommal és felmerült az a kérdés, hogy ki hol fogja tölteni a karácsonyt. A barátom anyukája külföldön fogja az új párjával, a testvére pedig szintén külföldön, a párjával. Így ő egyedül lenne otthon. Ezért én megkérdeztem anyukámat, hogy lehetne-e velünk karácsonykor és azt mondta igen. De most itt problémázik, hogy, "de ha anyukája mégis otthon marad, akkor ne jöjjön, mert a karácsonyt a családdal szokás tölteni vagy sőt, menjen inkább a nagyszüleihez". Erre én mondtam neki, hogy nekem a barátom is a családomnak számít és a jövőben az is lesz, mert tudom, hogy együtt fogjuk leélni az életünket.
Miért kell így változtatnia a véleményét? Most tök kellemetlen helyzetbe hozott mert én már a barátomnak mondtam, hogy anya megengedte, hogy velünk legyen. Nem mondhatom neki azt, hogy bocs, de mégse, menj a nagyszüleidhez vagy legyél egyedül...
23 évesek vagyunk.
Anyukámmal és a testvéremmel élek együtt.
Ha nem laktok messze:
Ebédet és délutánt töltsétek nálatok és este vacsoraidőtől legyetek kettesben a párodék lakásán.
Így családi kötelezettségeidnek is eleget tettél, és a párod se hagytad egyedül. Anyukádnak meg nem lehet kifogása, ha nem alszik nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!