Haragszom az anyósomra amiért ő még él, anyu pedig meghalt. Fog ez még változni?
Le leszek pontozva, de nem bánom, mert hatalmas hülyeségeket írnak a hozzászólók, mikor neked ugranak itt kollektívan.
Akármennyire is irracionálisnak és igazságtalannak tűnik, ez a reakció sokszor teljesen természetes, nem te vagy az egyetlen, aki ezt átélte.
Nem az anyósodra haragszol igazából, hanem látod, hogy a párodnak van anyukája és az váltja ki belőled a haragot, a fájdalmat, hogy neked már nem lehet. Ezt vetíted ki az anyósodra. Ezt kell magadban tudatosítanod.
Még nagyon friss a gyászod, ezért ilyen erősek az érzelmi reakcióid. Szakemberhez fordulnod viszont nem ártana, ha úgy érzed, egyedül ezzel nem tudsz megbirkózni.
Azon viszont, hogy látványosan utálod az anyósod, tudsz és kell is változtatnod. Ő nem tehet semmiről és ha most neked nehéz is és most még így érzel, nem szabadna rajta levezetned a haragod, a bánatod.
"Nem az anyósodra haragszol igazából, hanem látod, hogy a párodnak van anyukája és az váltja ki belőled a haragot,"
Na ez baromság. (de nem pontyozlak le)
A gyászt nem tudod feldolgozni, így arra haragszol aki él és nem szereted. Egy idővel csillapodni fog a haragod, de a férjed és anyósod előtt fogd vissza magad.
A férjed mennyire támogatott állt melletted a gyászodban?
Pfff micsoda válaszok. Nem tudom vajon hányan veszítették már el ezek közül a szüleiket és milyen kapcsolatban voltak velük... Nem mindenkiből csak annyit vált ki a gyász, hogy kicsit sírdogál, oszt jó napot, két hónap alatt simán túl van rajta.
Bezzeg máskor mindenki írogatja, hogy a düh az a gyász egyik lépcsőfoka. Hát ki mire/kire dühös mikor épp ott tart...
Megértem,és nem vagy hülye vagy gonosz,belőled ezt váltja ki a gyász...idővel elmúlik, vagy enyhül...
Az én apám 58 volt mikor meghalt...20 évesen azt gondoltam, már öreg volt...de ahogy közeledem az 50 hez, már nem tűnik olyan nagy kornak...
Ráadásul idősek otthonában dolgozom, ahol nem ritka a 90,100 éves sem.Ilyenkor elgondolkodom, ehhez képest milyen fiatal is volt...Nézegetem az 1930 as születésűeket, hogy ilyen lenne ő is ,ha élne...?
Érdekes az ember.
Ne aggódj, fog ez még változni....
Én vagyok az,akinek 40 évesen halt meg az édesanyja,én háboroghatok (szoktam is ).De hogy ő?!Kész VICC!!A kérdező már javában felnőtt volt akkor,én meg csak egy kisgyerek.Nem mindegy!!
A kérdezőre is irigy vagyok,mert nekem van rá indokom...nektek nincs!!Neked csak akkor lehet,ha ugyanúgy kisgyerek voltál,mikor elvesztetted édesanyád.Ha nem,akkor nem.Lehet él is mondjuk,és csak írtad azt,amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!