Anyósom beleszól a szexuális életünkbe (? )
Nemrég vetéltem el, az orvos hat hét szextilalmat javasolt. Anyósom elmondta a páromnak (44 éves) hogy ilyenkor nem lehet szexelni úgyhogy ne is próbálkozzon nálam.
Miért kellett ezt külön elmondania? Kicsit vicces.
???
Ezt most így elképzeltem, hogy a férj összedob egy gyertyafényes vacsorát, megmasszírozza a kis feleségét, majd együtt szeretne vele lenni, a kérdező meg ráförmed hogy "HAGGYÁÁMÁÁÁÁBÉKÉN most nem lehet!!" :D
háromszor vetéltem el, sosem tiltották mg a szexet, csak azt nem javasolátk, hogy fél évig teherbe essek.
Én a helyedben örülnék, hogy az anyósod figyel rád. Azért az ő fiatalabb korában erről bizny nem nagyon beszélt nő meg férfi, még ha házasok voltak, akkor sem, bármennyire fura is. Nyilván ezért gondolta, hogy inkább szól a fiának, hátha köztetek sem téma az ilyen. (sajna, előfordul)
Szerintem ez teljesen korrekt volt. Inkább akkor érteném meg a hisztidet, ha anyósod azt mondta volna, hogy "Jaj kisfiam, a feleséged nem tud 6 hétig sexelni, szerintem válj el, ezt sem tudja neked megadni!!"
Vagy minimum hasonló
Szia!
Én ezt nem érzem beleszólásnak!! Ha azt mondta volna hogy ezt meg azt csináljátok így meg úgy az igen. De valószínűleg feljött valahogy anyósnál a téma, gondolom nem belépett a férjed az anyához aki rögtön mondta, hogy nem lehet szexelni. Tehát beszélgetés kezdődött, a vetélésedről, és valahogy ő is érzékelte valamilyen mondatból, hogy a férjed ennek során egy igen csak jelentős információnak nincs birtokában, és mint ilyen lehet azt hitte hogy ezt te sem tudod, hiszen az ember azt gondolja hogy ha a feleség tud valamiről azt megosztja a férjével, mert így a normális. Ebben a témában nem az anyós, hanem te vagy a CIKI, mert nem gondoltad volna hogy ezt el kellene a férjednek mondani? Vagy majd amikor össze akar bújni veled, közlöd, hogy inkább recska a budiban, vagy akkor is csak annyit akartál mondani, hogy most nincs kedved, aztán mire gondoljon a férjed?
Nekem se tetszett volna ha az anyósom mondja a páromnak!
De nem értem h te ezt miért nem közölted vele?? Azt se tudja h elvetéltél??
Én ha elvetéltem volna és megmondja az orvos h 6 hétig nem lehet akkor ezt közlöm a párommal mikor hazaérek, de mondjuk ő biztos h ott lett volna velem a vizsgálaton v kint várt volna. Nem is lett volna anyósnak ideje figyelmeztetni mert én rögtön közöltem volna a párommal!
Nagyon túlreagálod lol. Valószínűleg így zajlott:
"Sanyi, egyébként vetélés után hat hétig tilos a szex, gondoltam szólok, mert nekem is mondta anno az orvosom"
"Oh, köszi, feleségem nem is mondta még"
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!