Én amikor először mentem hozzájuk, akkor sütöttem egy tepsi brownie-t, nem vittem külön-külön semmit.
Még a nagymamának is nagyon ízlett :)
2014. júl. 18. 15:49
2/11 A kérdező kommentje:
Csakhogy én 5órát buszocskázok és egyszer át kell szállnom ezért a süti nem túl jó ötlet...
2014. júl. 18. 16:01
3/11 anonim válasza:
Szerintem semmit. Felesleges.
2014. júl. 18. 16:15
4/11 anonim válasza:
Mivel vendégségbe mész, ezért illik vinni valamit. A bor és a bonbon jó ötlet, kávét nem kell.
2014. júl. 18. 16:17
5/11 anonim válasza:
Azt elárulom, hogy kb. tök felesleges.
Ha nem vagy nekik szimpi, viheted a legmárkásabb akármit, akkor is utálni fognak.
Inkább légy nyitott, vidám, jókedvű, lássák rajtad, hogy szeretsz élni, érdeklődsz, stb.
2014. júl. 18. 16:30
6/11 anonim válasza:
valami apróságot illik vinni, mégse menj üres kézzel. A bonbon, bor teljesen jó. Persze nem ezen fog múlni, hogy szimpi leszel-e nekik, de üres kézzel beállítani már elev rossz belépő.
2014. júl. 18. 16:33
7/11 anonim válasza:
Tapasztalatból írtam hogy semmit. 3 bátyám van és gondolhatjátok mennyi bemutatkozó csaj volt nálunk míg megtalálták a társukat. Anyukámnak gyakorlatilag semmit nem jelentett hogy hozott valamit vagy nem. Nem ezen múlott a dolog. Pl apukám nem is szereti a bort, tehát végképp nem számított az egész. Nekik az számított hogy a későbbiekben jól kijöjjenek, szeressék egymást a gyerekével. Később jól tud esni egy egy figyelmesség mikor már ismeritek egymást a szülőkkel.
2014. júl. 18. 16:44
8/11 anonim válasza:
Hát én sem vinnék semmit a helyedben, főleg ha nem vagy még kereső személy, nincs jövedelmed.
Ezt azért mondom, mert pl. az én anyósom mindig azt sérelmezte, hogy a saját pénzemből (zsebpénz, ösztöndíj) vettem nekik valamit...Egy karácsonykor annyira elharapódzott a dolog, hogy sírva mentem haza (azt mondta mikor lesz saját keresetem majd abból vásároljak neki-pedig ösztöndíjból volt az ajándék, nem túl nagy értékben-) Amúgy kedvel engem, csak rosszul érezte magát amiatt, hogy (szerinte) az anyámék pénzét rájuk költöm. Persze mind amellett, hogy ők meg folyamatosan ajándékokkal látnak el.
Szóval diákként nem vinnék semmit. Légy kedves, nyitott, ha kínálnak valamivel, fogadd el.
24-N
2014. júl. 18. 17:25
9/11 anonim válasza:
Szerintem sem kell először semmit vinni,nekem is van bátyám,neki sem hoztak a barátnői,és mégis nagyon jól kijött a szüleimmel. Az nem hátrány,ha megkérdezed,hogy kell e valamit segíteni-ha olyan van-,de akkor vigyél majd csak ajándékot,ha jobban megismeritek egymást,és tudod mit szeretnek,mit nem. Addig pedig felesleges.
2014. júl. 18. 17:39
10/11 anonim válasza:
Én vinnék bort es bon-bont.Főleg hogy vendégségbe mész.Ha csak beugranátok,hogy '-szeva anya elviszem a kocsit,jah ha már itt vagytok akkor bemutazom a bnomet' ilyen esetben nem kell.De amire most keszultok arra illik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!