Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek kötelező egyformán...

Szerintetek kötelező egyformán támogatni a két oldal szüleit? (részletek alább )

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem veszek anyukámnak egy értékes ajándékot, amire tudom, hogy nagyon vágyik. A férjem megengedi, sőt egyet ért velem és támogatja a gondolatot. De anyukám nem akarja elfogadni, mert azt mondja, ez rosszul esne anyósomnak, anyósom a szájára venné őt , meg nem is illik ez, mert függetlenül attól hogy mi kitől mit kaptunk, ügyelni kell arra hogy a két oldalt egyformán támogassuk. Szerintetek igaza van? Az az igazság hogy az én szüleimtől összehasonlíthatatlanul többet kaptunk, amikor családot alapítottunk, mint anyosomektol gyakorlatilag anyukámnak köszönhetjuk a lakásunkat és még nagyon sok dolgot.Ha az elkovetkezendo években mi tartanánk el őket még azzal sem adnánk neki vissza a töredékét sem annak ami tőlük jött. Anyukám szerint viszont az ajándék így sem lenne fair anyosomekkal szemben, és nagy balhé lenne belőle. Különben bennem felmerult hogy akkor anyosek is kapjanak valamit de a férjem nem akarja, ott nem olyan a viszony.
2014. jún. 1. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%

Én megvenném neki az ajándékot!

2-től kérdezném...írod, hogy apukád még egy pohár sőrt sem kapott. És te ezt elnézted, te sem kínáltad meg semmivel?? Tudod, minden 2 emberen múlik!Te sem vagy különb, mint a férjed.

2014. jún. 2. 04:13
 12/15 anonim ***** válasza:
4%
Nem kötelező! De ANYÓSRA PANASZKODNI SEM LESZ AZ!!!
2014. jún. 2. 10:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Kettes, nem akarok kötözködni de azt írod a férjed apja jött segíteni és ezért pénzt is adott neki a férjed, aztán meg azt írod nem mentek segíteni semmit sem. Most akkor melyik az igaz?

Egyébként kedves kérdező mi lenne ha csak ti tudnátok arról, hogy adtok ajándékot?

2014. jún. 2. 11:00
 14/15 anonim ***** válasza:
88%
nagyon aranyos,önzetlen anyukád van. :) büszke lehetsz rá. (amúgy én,ha valakinek akarok ajándékot adni,nem szoktam nézni,hogy kitől mit,milyen értékbe kaptam. ) anyukád már csak a hozzáállása miatt is megérdemli,hogy megvedd neki. én megvenném. amúgy nálunk a párom szülei ilyenek,hogy semmit nem akarnak ajándékba kapni..inkább ők adnak,ha tudnak és sose emlegetik utána h ezt meg ezt ők adták.
2014. jún. 2. 13:12
 15/15 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a támogatás meg az ajándékozás két külön kategória. Rendszeresen támogatni a szülőket tényleg úgy illik, hogy nagyjából egyformán. Viszont ha egyszeri ajándékozásról van szó, akkor ott az ajándékozó dönti el, kinek mikor milyen ajándékkal szeretne kedveskedni és ebbe senkinek semmilyen beleszólása nincs.
2014. jún. 4. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!