Ti mit csinálnátok? Szülés után ki mikor ment először rokonokhoz?
Problémás szülésem volt,császár lett,majd utána 2 nappal újra felnyitottak,újabb műtét,két hetet voltam kórházban.
Ennek 4 hete,6 hetes a lányunk.
Párom családja 250km-re él,senki nem látta még a picit.
(az én rokonaim is arrafele élnek,közeli rokon mindenki volt itt, szüleim első két hétben végig itt voltak hazaérkezés után,sajnos még a fürdőkádba bemászni is segitség kellett)
Anyósék,párom testvére,akik elég közeli rokonnak számítanak,viszont csak azt kérdezgeti,mikor megyünk már megmutatni a picurt.És megsértődtek,amikor megmondta párom,hogy még jódarabig nem megyünk,egyrészt még nagyon pici,másrészt én nem birom egyenlőre a rövid távot sem,nemhogy a több mint 3 órás utat,jöjjenek ők.De ők nem jönnek,mert ők akarnak minket vendégül látni,vagy legalább a férjem és a picit küldjem...
Én nem megyek mig jól nem érzem magam,és a picit sem küldöm el (tud rá az apja vigyázni,nem arról van szó,de had ne üvöltse neki végig az utat,úgy nem lehet a vezetésre koncentrálni).
Ugye én gondolom jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!