Mit csináljak? Az anyósom egy kész rémálom. Bele betegszik az egészségmániájába.
Figyelt kérdés
Ha megszületik a baba akkor is belefog mindenbe szólni, már ismerem. Kijelentette, hogy nem fogjuk rászoktatni fagyira ilyesmire. Könyörgöm én vagyok az anyja! Nekem nem kell, hogy a pár éves gyerekem ne ehessen ezt meg azt mert az káros.Azt is elképzelem róla, hogy ha mászik a gyerek rögtön kézmosás mert valami baja lesz.Ja azt majd felnőtt korában állandóan betegeskedni fog.Mit tegyek , hogy ne szóljon bele az ÉN gyerekem nevelésébe???2014. márc. 13. 09:53
11/13 anonim válasza:
Soha nem értettem, ha segítő szándékkal válaszolok egy kérdésre és megosztom a saját gondolataimat, életemet, akkor miért kell lepontozni. Még ha valaki nem is ért egyet azzal, ahogy én csináltam, vagy csinálom.
12/13 anonim válasza:
Nehogy a kulcslyukon bemasszon! Te nem erted a lenyeget az ha valaki segiteni akar akkor megkerdezi hogy mit segithet es nem osztogat olyan tanacsokat amiket nem kertek, foleg nem olyant hogy mit adjak a sajat gyerekemnek! Csak tedd a magadeva hogy te elturnede? Az anyos legyen anyos es ne jatsza a potmama szerepet, akkor nem zarja senki az ajtot es kesz!
13/13 A kérdező kommentje:
vadgesztenye én zöldet adtam.nem tudom ki pontozott le.eddig is a hülye tanácsaival traktált, ezt ne egyem azt ne egyem.sajnálom én pl havi egyszer iszok egy pohár kólát...ne használjak mosóport stb.minden közös étkezésnél elmondja mit hogyan kell főznöm és mit hogyan csináljak mert úgy egészséges.Szerintem őt ezt fogja sírba vinni...
2014. márc. 13. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!