Ex szuleivel foglalkozni?
A férjed egy nemes lélek. Becsüld meg, egyre ritkább.
A feleségével szakított, a néni-bácsi nem azonos a volt feleségével, más emberek.
"Nemes legyen az ember, segítőkész és jó." Goethe
Nem, nem csak szerinted furcsa, hanem minden józan ésszel élő, gondolkodó ember szerint az.
Mert ugye itt van, az, amibe sokan bebesnek: az emberiesség, az hogy öregek, és jaj, de betegek, és milyen jó volt a viszony anno és hogy a volt feleség, a lányuk milyen messze van, külföldön...
Miért érzi a férjed annak a kényszerét,hogy olyan embereknek segítsen, akikhez már semmi köze sincsen?
Azóta elvált a felegétől (az öregek lányától), azóta elvett téged, azaz új élete van. Mégsem képes kikavarodni a múltból, mégis dróton rángaja a volt nej (a szüleit felhasználva).
Én egyenesen megmondanám a kedves férjemnek, hogy még egy ilyen alkalom, és beadom a válópert. Ha engem választott, és nincs gyereke a múltbéli kapcsolatából (az más tészta, mert azért felelős!), akkor a többieknek pá! Ne élősködjenek rajta, ne kötözzék magukhoz, semmiféle mondvacsinált okkal és ürüggyel. Minden ilyen lelki madzag gyakorlatilag arról szól, hogy NE lehessen elvágni a szálakat VÉGLEG, azaz a volt nej valójában még mindig reménykedik abban, hogy a férjed felett hatalma van. Akár 1000, akár 10.000 km-re lakik.
elváltam,de én is jóban vagyok az exem szüleivel ,ha kell segítek nekik.
Azért mert a volt párommal nem alkotunk egy családot az ő rokonaival nem kell felrúgnom az emberi kapcsolatokat.
Nekem ez nem furcsa.
Kedves 4.
Miert ne lenne furcsa ha valaki az exe szuleivel foglalkozik?
Nem ugy ertettem hogy le kene sz rnia oket, meg hogy nem normalis.
Szokatlan annal inkabb.
Te hany emberrol hallottal, vagy hany olyat ismersz aki az ex felesege szuleinek segit?
Na ne mondd mar hogy olyan gyakori.. ;)
Szerintem sem furcsa.
Havonta 2-3 alkalom az pont annyi számomra, ami még nem sok. Persze lehet neked máshol van ez a határ.
De jóérzésű ember ezen nem akad fenn, gondolom veled is normálisan viselkedik a férjed. Ha a te rovásodra nem megy, akkor felesleges ebből problémát gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!