Szebb nálam az anyósom, sokan a férjem szeretőjének hiszik, ez nagyon gáz?
Férjemmel 30 évesek vagyunk, az ő édesanyja 48 éves. Pár éve megözvegyült és sokkal fiatalosabb lett, összejött egy nála 10 évvel fiatalabb férfivel, elkezdett magára nagyon adni, befestette és megnövesztette a haját, konditerembe kezdett járni, lettek műcickói és botoxon is volt. Divatos ruhákat hord nagyon és gyakran jár fodrászhoz.
Többször szóltak már nekem, hogy látták a férjem egy csini szőke csajjal, csak nem a szeretője? Pedig az anyósom az, ez tuti, mert egy barátnőm le is fotózta őket.
Én duci vagyok, nincs pénzem drága ruhákra, a hajamról lenőtt a festés. De akkor sem akarom, hogy az anyósomat a férjem szeretőjének nézzék. Mi legyen?
Az ellen nem nagyon tudsz tenni, hogy ne nézzék a szeretőjének..az ő külsején nem változtathatsz.
Viszont magadért tudsz tenni..pl. nem hagyod, hogy lenőjjön a festék.. Vagy tornázhatsz, fogyókúrázhatsz, ha nem tetszel magadnak. NEkem sincsen pénzem drága ruhákra, és olcsón vásárolok, mégis nagyon jól öltözködöm.
Ja és nem turkálóból meg kínaiból öltözködöm.
Gondold végig, hogy miért zavar téged, hogy anyósod ilyen jól néz ki.
Ha azért, mert szeretnél Te is hasonlóan jó kondiba lenni, akkor tegyél érte.
Azt nem várhatod el, hogy Ő adja alább.
Hajad befesteni egy ezres,te is be tudod,vagy növeszd le teljesen és legyen természetes hajszined.
Fogyókúra,tornázás nem pénz kérdés.
Csinos nem a márkás ruháktól leszel,szép ruhákat olcsón is lehet venni.
Hát ciki kicsit. Mondjuk a műcickókra meg a botoxra ne vágyjál te is :)
Esetleg kérd meg anyóst, hogy tornázzatok együtt, ami jót tesz az alakodnak.
Ruháknál nem feltétlenül az ár számít, egy-két olyan darabbal, ami jó áll, már lehetsz csinos, jól öltözött.
A lenőtt festés viszont még egy fiatal lányt is öregít, meg rontja a képet nagyon. Én legelőször azt oldanám meg. Nem tudom miért fested? Muszáj festeni?
Nekem az ősz szálak miatt már muszáj, de az eredeti hajszínemhez hasonló színre festem, így nem látszik nagyon hamar a lenövés.
Próbálj tenni ellene, hogy annyival jobban nézzen ki! Adj te is magadra! Egy minőségi javulás neked is jót tenne. Az, hogy "szebb", az ne jelentse azt, hogy ápoltabb is!!!! Az ápolt embereket automatikusan szebbnek is látjuk. Az ápoltsághoz viszont nem kell műcici, nem kell botox, nem kellenek hozzá drága ruhák. Mindenfelé találkozhatunk angol használt ruha boltokkal, vagy pl. a közösségi oldalakat is elárasztották már különféle csoportok, ahol a megunt ruhákat adják- veszik az emberek pár száz forintért. Írod, duci vagy. Egy kis diéta, egy kis torna (akár neten is le lehet tölteni több száz fitt videót), és megváltozol. Tónusosabb lehetsz, ami nagyon sokat számíthat ugyanannál a testsúlynál.
Lenőtt a festés? Ha nincs pénzed hajfestésre, hát ne festesd, a férfiak szerint amúgy is az eredeti hajszín áll a legjobban a nőknek. Egy rendszeres hajvágás meg nem kerül olyan sokba. És mosolyogj sokat, a mosoly megszépíti a legcsúnyább embert is!
Nem kell ennél több, hidd el, apróságokon múlik a "szépség".
Ne rá irigykedj,inkább örülj, hogy sikerült összeszednie magát és újra boldog, teljes életet él. 48 évese még egyébként sem öreg ahhoz, hogy "jól" nézzen ki. A férjed is büszke lehetne, hogy az édesanyja nem egy lestrapált, zsémbes nőszemély.
Kezd magaddal te is valamit, mert amiket felsoroltál, mind változtatható. Hajfesték otthon, mozgás otthon, divatos ruhához nem pénz kell ,csak stílusérzék. Magaddal törődj,ne anyósoddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!