Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is költekezem?

Szerintetek is költekezem?

Figyelt kérdés
Anyósom állítja, hogy szórom a pénzt, mert majd 40 ezret hagyok ott a havi bevásárlásnál. Hiába mondom, hogy ez csak a kaja, meg a kicsinek a pelus, ilyesmi, azt mondja, hogy lehúzom a fiát, és én csak költeni tudok. Már eljutottunk oda, hogy el akart jönni velem vásárolni, hogy megmondja, mit vehetek, de szerencsére a férjem leállította. Azzal már elő sem merek hozakodni náluk, hogy néha hónap végén elmegyek még egy kisebb vásárlásra, ha úgy alakul. Ez tényleg olyan sok, amit a konyhára költök? A kicsinek a rengeteg gyümölcs, zöldség, pelus, egyéb egyáltalán nem olcsó, próbálom kevesebbre kihozni, de nem megy.
2013. dec. 4. 21:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
26%

Ha szórod a pénzt szórod, neki semmi köze hozzá.

Akkor avatkozhatna bele, ha rendszeresen tőle kérnétek pénzt, mert nem jöttök ki fizetéstől-fizetésig.

Ha nálatok ez a szokás és mindkettőtöknek jó így, akkor másnak nincs köze hozzá.

Egy leendő anyós, de akkor is ez a véleményem.

2013. dec. 5. 10:59
 32/38 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem csak igy egyben tunt neki soknak ez az osszeg. Fogadok, hogy ha osszeadna, hogy egy honap alatt mennyit vasarol osszesen, akkor neki is kijonne egy hasonlo osszeg, csak az nem tunik annyira fol.

Amugy meg semmi koze hozza, ossza be a sajat penzet, ne maset. Nem kell magyarazkodni, szabadkozni, csak szepen udvariasan elkuldeni a francba.

2013. dec. 5. 11:23
 33/38 anonim ***** válasza:
26%
Én megkérdeztem volna hogy ő melyik világban él? És mióta szokás más dolgába beledumálni?
2013. dec. 5. 13:13
 34/38 anonim ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező!

Le a kalappal, hogy ilyen ügyesen és okosan tudsz bánni a pénzzel!!Főleg, hogy Babátok is van:)Komolyan le a kalappal:)Anyósod....no comment...

Végig olvasva a válaszokat én kezdem magam rettentő rosszul érezni..Mi nem tudjuk levinni soha 150.000 Ft alá a kaja pénzt pedig csak egy kutyánk van a férjemmel és ugye erre jön rá a rezsi stb...Azt hiszem megreformálom az életünket!Mindenkinek Tisztelet, aki így tud gazdálkodni:)

2013. dec. 5. 13:42
 35/38 anonim ***** válasza:
53%
Mi 3 főnek 100 ezer alatt nem úsztuk még meg. Bár 3 felnőttről beszélünk. De tisztálkodószerek, tisztítószerek, élelmiszer kell. Amikor a hónap elején egy nap elmegyünk egy Tesco-Rossmann-DM-Lidl-Spar körtúrára, akkor kb. 60 ezret költünk el, a maradék kb. 40-et hónap közben a kisebb vásárlásokkal. És ezekben nincs benne az egyéb kiadás, ha elektronikai cikket veszünk, vagy bármi olyasmit, ami nem napi szükséglet. 40 ezerből kijönni szerintem művészet, nekünk nem menne. Anyósod bolond. A másik pedig, hogy semmi de semmi köze nincs hozzá, hogy mennyit költötök, de őszintén szólva még ahhoz sem, hogy mennyit kerestek.
2013. dec. 5. 14:02
 36/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hozzátenném még, hogy a 40-ben nincs benne tisztítószer, tisztálkodási szerek, nasi, ez csak a kaja meg a pelus.
2013. dec. 5. 14:34
 37/38 anonim ***** válasza:
Így is bőven jó, ha többet költenél, az is rendben lenne.
2013. dec. 5. 19:13
 38/38 anonim ***** válasza:

Nem sok a havi 40, főleg úgy, hogy gyerek is van.

Nekünk a férjemmel kettőnknek is majdnem ennyire jön ki. 1 nagy bevásárlás 30 ezer, és 3 kicsi 12000 összesen havonta. Ebben benne vannak a tisztálkodószerek és a mosószer is.

Anyósodnak meg nincs igaza, és nem szabad hagyni hogy beleugasson abban ami nem rá tartozik.

27/N

2013. dec. 9. 03:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!