Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is költekezem?

Szerintetek is költekezem?

Figyelt kérdés
Anyósom állítja, hogy szórom a pénzt, mert majd 40 ezret hagyok ott a havi bevásárlásnál. Hiába mondom, hogy ez csak a kaja, meg a kicsinek a pelus, ilyesmi, azt mondja, hogy lehúzom a fiát, és én csak költeni tudok. Már eljutottunk oda, hogy el akart jönni velem vásárolni, hogy megmondja, mit vehetek, de szerencsére a férjem leállította. Azzal már elő sem merek hozakodni náluk, hogy néha hónap végén elmegyek még egy kisebb vásárlásra, ha úgy alakul. Ez tényleg olyan sok, amit a konyhára költök? A kicsinek a rengeteg gyümölcs, zöldség, pelus, egyéb egyáltalán nem olcsó, próbálom kevesebbre kihozni, de nem megy.
2013. dec. 4. 21:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
76%
Miért nem mondtad neki,hogy akkor tessék besegíteni a kisfiának?
2013. dec. 4. 21:33
 12/38 anonim ***** válasza:
71%
nem, ez egyáltalán nem sok, és megmondom őszintén, hogy irigyellek. én egyedül élek, és 30-35 ezret elköltök kajára. ügyes vagy, hogy ennyiből kitudod hozni úgy, hogy benne van a pelenka ára is. :)
2013. dec. 4. 21:33
 13/38 anonim ***** válasza:
73%
Heti bevásárlásnál simán otthagyok tízezret és nincs benne a pelenka, mi is hárman vagyunk... (1,5 éves a gyerek)
2013. dec. 4. 21:35
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudja ti mire mennyit költötök?
2013. dec. 4. 21:37
 15/38 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem sok. Mi csak ketten vagyunk a párommal, de ha odafigyelünk mit mennyiért veszünk, és nézzük az akciókat, akkor költünk 30-35 ezret.
2013. dec. 4. 21:48
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe egyetlen egy esetben van joga anyósodnak beleszólni: mégpedig abban az egyetlen egy esetben,ha 100%-ban(de mondjuk minimum 60%-ban) ő pénzeli a költekezéseiteket, ergó, ha úgy éltek egy fedél alatt, hogy az ő pénze is a ti bukszátokba csorog. Akkor joga van beleszólni, hogy lazacra, kaviárra és rákra költitek a pénzt, vagy olyan alapélelmiszerekre, mint cukor, liszt, tojás és olaj. Minden más esetben semmi köze hozzá.
2013. dec. 4. 21:51
 17/38 anonim ***** válasza:
71%

Ha ennyit kell költeni kajára és pelusra,akkor nem is drága otthon az élet.

A férjed csak nem panaszkodik az anyósodnak, mert ilyesmit honnan tudhatna?

2013. dec. 4. 21:52
 18/38 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ezért nem kell az ilyesmit más orrára kötni :)

Mi ketten ennek közel a dupláját költjük kajára, bármelyikünk szülei infarktust kapnának, ha megtudnák. De mivel nem tudják, nincs probléma :) És végül is a mi dolgunk, mire verjük el a pénzt, amit megkeresünk.

2013. dec. 4. 21:53
 19/38 A kérdező kommentje:
Onnan tudja, hogy egyszer pont akkor jött ( mert h ugye soha nem szól, h jön) amikor pakoltunk el, előtte értünk haza a bevásárlásból, és automatikusan kezébe vette a blokkot, ami az asztalon volt,és mivel szörnyülködött, a férjem mondta, h mit ájuldozik, mindig ennyit fizetünk kb. Hozzátenném még, hogy azért mi elég keveset eszünk, a párom is kisétkű, én is, de a kicsinek fontos minden nap a friss kaja.
2013. dec. 4. 22:14
 20/38 A kérdező kommentje:
8as: van olyan, mint írtam, hogy hó végén még el kell szaladnom egy kisebb vásárlásra, de általában kijövünk ennyiből
2013. dec. 4. 22:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!