Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha az anyósom...

Mit tegyek ha az anyósom minden áron ki akar készíteni? Nem hagyja, hogy boldogan éljem az életemet a párommal? ( Ja és egy háztartásban élünk)

Figyelt kérdés
Szabályosan érezteti azt,hogy jó lenne az,hogyha nem lenék az életükben. Nem hagyja,hogy nyissak felé!! Nem hagy szóhoz jutni!! Ha mondani akarok neki valamit nem hallgat meg!! Mit lehet ilyenkor csinálni :(
2013. nov. 7. 18:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
@10: Örülj neki. Nyilván van ilyen is, csak nem ez a jellemző.
2013. nov. 7. 18:43
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Gyerekek, tudomásul kellene végre venni, hogy anyós pajtással nem bútorozunk össze!!!
2013. nov. 7. 19:23
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Mit lehet csinálni? Én inkább laknék egy penészes, szoba-konyhás putriban kettesben a párommal mint anyjával éljek egy fedél alatt, erre csak ennyit tudok mondani.
2013. nov. 7. 19:52
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

Örök törvény!

ANYÓSSAL NEM JÓ EGYÜTT LAKNI!!!

2013. nov. 7. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Valamit nem értek? 1 éve vett a vőlegényed egy lakást, és ott költöztetek össze. Hogy került oda az anyós, ő is beköltözött veletek? Azelőtt hol lakott? Nem tud ugyanoda visszamenni? Nem azért, de ha nem otthon van, akkor milyen alapon osztja az észt? Én megpróbálnám visszaköltöztetni oda, ahonnét jött. CSúnyán hangzik, de ebben a helyzetben nem lehet normálisan élni, gyereket meg főleg nem lehet ilyen feszült helyzetben bevállalni.
2013. nov. 7. 20:41
 16/21 anonim ***** válasza:

ülj le vele, és kérd meg, hogy ha nincs jó szava hozzád, akkor inkább nem is kell beszélgetni, mert úgy érzed, h nem szolgáltál rá az ellenszenvére.

elsősorban a párod tudná leállítani. hidd el, ennek is van kulturált módja, csak tuti, h valami oka van, h nem szól az érdekedben.

2013. nov. 7. 21:44
 17/21 Nádszálkisasszony ***** válasza:
Beszélj a pároddal a problémáról, ezt neki kell/kellene kezelni. Egyébként miért akar veletek élni? Nincs hova mennie?
2013. nov. 7. 22:18
 18/21 A kérdező kommentje:

Sajnos ez egy nagyon hosszú sztori,hogy mért lakik velünk! Mert a párom apukája nem egy kapcsolat ember" egyszóval tipikus olyan hapsi aki iszik és terrorizál másokat"

Ez miatt él velünk. De nem egy házban élünk csak egy azon telken

2013. nov. 8. 13:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Bátor vagy, hogy egy ilyen anyóssal együtt élsz. Nekem is hasonló a párom anyja, de én magamat is védem, így párom tudja, hogy nem bírjuk egymást elviselni, ritkán is találkozok velük. A sztorihoz hozzá tartozik, hogy a párom válasza az anyja viselkedésére, hogy de hát mit tud tenni, hisz az anyja. Szomorú, de eljutottunk oda, hogy én nem látok közös jövőre egy békés családias lehetőséget, mert beleszól anyóspajti mindenbe, a fia ráhagyja. Szeretjük egymást, de életképtelen ez a felállás. Szenvedünk, épp szakítás szélén vagyunk. :(
2013. nov. 9. 13:09
 20/21 anonim ***** válasza:
80%

Nincs egy anyós sem aki ezeket az oldalakat olvassa????

Az anyós címszó alatt CSAKIS a fiacskájukba szerelmes BETEG anyósok miatti segélykiáltásokat olvashatjuk!

Nem veszik észre, hogy ezzel a saját fiuknak is ártanak?! Nem is keveset! Ember az olyan, aki nem anak örül, ha a gyereke boldog???

Miért törvényszerű az, hogy az anyós gonosz legyen, a fiatalok életét meg romba döntse?!

És miért van az, hogy ezeknek az anyósoknak a fiai, a mi férjeink, mind anyuci pici katonái, végrehajtói és nem állnak mellettünk????

Én is ebben a cipőben járok...

MIT LEHET ITT TENNI?????

2013. nov. 13. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!