Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezek után mi fog ránk várni?...

Ezek után mi fog ránk várni? Mikre legyünk felkészülve?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy tavaly megbeszéltük anyosekkal hogy a párommal összekoltozzunk.Mivel aposom daganatos beteg volt felajánlották hogy koltozzunk hozzájuk,így mi is tudunk ezt azt besegiteni.Alul ők felül mi laknank.Kis megtakarított pénzünket odaadtuk nekik amiből furdoszobat alakitottak ki maguknak meg vettek új konyha szekrényt.Na most terhes lettem,4dik hónapban vagyok.Párom előhozta a témát hogy akkor odakoltoznek es berendeznenk a felső szintet.Erre kiakadtak hogy miért nem elég nekünk egy szoba?Én így nem akarok odakoltozni mert nem leszl saját életünk.Ti voltatok úgy hogy anyosekkal eltetek eggyut egy háztartásba egy kisbabával?Ugye keszuljek fel a legrosszabbakra?
2013. okt. 23. 09:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%

Látom anyósod ide jár lepontozni a válaszolókat!

:D

2013. okt. 23. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne a legrosszabbra készülj fel, hanem tegyél meg mindent, hogy kikeverejd ebből a helyzetből. Azért, hogy nyugodtan tudd nevelni a gyermeked, azért hogy megmaradjon a házasságod. Költözzetek el a pároddal külön lakásba, az anyagi részét utána is ráértek letisztázni anyósékkal.
2013. okt. 25. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!