Barátnők, feleségek titeket is kikészít az anyósotok?
Beláttam, hogy jobb távolságtartónak lenni vele, rosszak a tapasztalataim. A tüskék megmaradnak, de így oké a kapcsolatunk, főleg, hogy 1 évben maximum kétszer találkozunk (:
Miután nem hívogat napi 20-szor már, így jó.
Hát igen sokan nincsenek tisztában,hogy azt abban a pillanatban a hímivarsejt dönti el,hogy lány/fiú lesz e a csemete... :)
Miért ilyenek az emberek/anyósok?Miért kell piszkálódni,mással törődni?Miért kell beleszólni más életébe? Én sem teszem,más se tegye...elvárnám,sajnos nálunk is ez a helyzet...
Kedves 15-ös!
Nálunk is ez a helyzet csak mi itt lakunk nem messze tőlük. Kislányom detto sír anyósnál,de ő el akarja vinni a faluba mutogatni!!! ááá! természetes,hogy nem adom,mondtam akkor viheti szó nélkül,ha már nem sír nála,és elvan vele. De nem érti meg!
Elvárná hogy minden délután ott üljek náluk,mert szerintük (anyós/após) egy anyának ez a dolga...nem más dolgok,hanem otthon a helye! ezt kaptam a fejemhez valamelyik nap. Sajnos még a háború előtt élnek,amikor az volt a szokás...pedig akkor még nem is éltek!! Felvilágosítottam,hogy nekem is van családom a sajátom és a szüleim,ráadásul betegek,de dolgozniuk kell,na ezért járok haza 3-4szer egy héten,meg mert most nem dolgozom és megtehetem!És őket ez rettentően zavarja! Na az ilyennel mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!