Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Véletlenül kicsúszott a...

Véletlenül kicsúszott a számon valami a párom anyjával kapcsolatban erre a párom úgy szájbavágott, hogy megdagadt a szám. Szerinterek jelentsem fel a páromat vagy nincs értelme? Nem akartam neki azt mondani de kicsúszott a számon.

Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 22:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%

Azért jó lenne tudni mi is csúszott ki a szádon. Életemben nem ütöttem még meg nőt, de ha pl. valaki lek**vázná anyámat, akkor az nem csak egy pofont kapna. Ha csak veszélyes hulladéknak nevezné a főztjét akkor meg maximum megorrolnék érte, de tuti nem ütnék.

Szóval jóval árnyaltabb dolog ez annál, mint, hogy egy nőt meg lehet-e ütni vagy sem.

2013. szept. 29. 13:13
 22/32 anonim ***** válasza:
67%

Mit mondtál pontosan?

Sok függ attól is.

2013. szept. 29. 16:16
 23/32 anonim ***** válasza:
31%
Én is szájba vágtalak volna ha az anyámról csúnyát mondtál volna ahogy szerintem te is őt ha ő mond olyat.
2013. szept. 29. 20:53
 24/32 anonim ***** válasza:
39%
Mielőtt valaki félre érti a válaszom arra gondoltam hogy a kérdező is jól megütné a párját a ha ő is ilyet mondana az anyjáról
2013. szept. 29. 21:00
 25/32 anonim ***** válasza:
90%

alex1221,

Mégis mit mondott a kérdező?

(Akármit mondana nem ütnék amúgy, csak talán átgondolnám a kapcsolatunkat)

2013. szept. 29. 21:03
 26/32 anonim ***** válasza:
65%
Most hogy írod lehet én sem gondolkodtam teljesen végig hogy mit írok amúgy a legjobb ha elszámolsz 10-ig mielőtt valami csúnyát mondnál nekem bejön kivéve ha írok akkor szoktam másra rá ordítani.
2013. szept. 29. 21:20
 27/32 anonim ***** válasza:

Mégis, mit mondtál az anyjára?

Az se mindegy, hogy tényleg az anyja idegesített fel, vagy a párod. Pl. ha az anyja paraszt veled, akkor jogos azt mondanod, hogy "anyád ma paraszt volt", de ha a párod húzott fel valamivel és te leqrvaanyázod, az gáz.

2013. szept. 29. 23:53
 28/32 anonim ***** válasza:
12%
Én is elszámolnék tízig ha anyázna: Egy pofon, két pofon, három pofon, négy pofon, öt pofon, hat pofon, hét pofon, nyolc pofon, kilenc pofon, tíz pofon.
2013. szept. 30. 06:13
 29/32 anonim ***** válasza:
87%

Soha, semmilyen körülmények között nem normális ha egy férfi megüt egy nőt. (Az se ha nő üt meg férfit.) Akárhogyan összevesznek, akármit mond róla vagy az anyukájáról, még ha hűtlenség is történik, akármi... nem indokolt hogy megüsse és kész.

A helyedben látleletet készíttetnék, de nem jelenteném fel. Ha még egyszer kezet emel rád (akármiért!) akkor újra látlelet és a kettővel menni feljelenteni.

Ha ilyen még nem fordult elő soha és ezután sem fog, akkor meg lehet beszélni. Nyilván neked is bocsánatot kell kérned azért, amit mondtál. Be is kell bizonyítanod neki, hogy tényleg sajnálod, és csak a vita hevében szaladt ki a szádon, nem is gondoltad végig és nem is úgy gondolod igazán. (Már ha tényleg vita közben történt.) Azonban a párodnak is bocsánatot kell kérnie azért amit tett és tepernie kell érted, hogy tényleg meg is bocsájtsd neki, mert ennél nagyobb hibát nem is követhetett volna el. Érezni kell, hogy ő jobban túllőtt a célon mint te, és csak akkor bocsájtsd meg neki, ha igazán látod, hogy őszintén megbánta, és teper érted úgy, mint még soha. Sok beszélgetés, sok bocsántakérés, sok helyreigazítás kell, de visszafordítható jó irányba ha mindketten akrjátok ezt a kapcsolatot.

Olyan tanúlság lehet ez mindkettőtöknek, hogy ha van eszetek egész életre megjegyzitek mindkette hol a határ és egyikőtök se követi el újra ezt a hibát.

2013. szept. 30. 10:56
 30/32 anonim ***** válasza:
23%

Itt a nő lőtt túl a célon, ennek pedig következménye lett. és ez nagyon rossz ötlet volt. Megízleltette a férfivel a pofon izét. Ezután ez a férfi már nem az lesz aki eddig volt. Olyan ez amikor egy kutya emberhúst eszik. Megtapasztalta hogy az ember, amire eddig felsőbbrendű lényként tekintett, valójában csak táplálék.

Ez a férfi is megtapasztalta hogy akit eddig istennőnek hitt csak egy mocskos szájú fenyítendő állat.

2013. szept. 30. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!