Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom szerint ezért...

Az anyósom szerint ezért (magyarázatban) lusta vagyok. Tényleg?

Figyelt kérdés

A férjem napi 12-13 órákat dolgozik, én itthon vagyok. Tehát minimum 12 óra áll rendelkezésemre, hogy rendben legyen a lakás, elkészüljön az étel. Egyszer lemértem egy igazán alapos takarítás és egy kicsit bonyolultabb étel elkészülésének idejét. 5 óra volt. Szóval nem nagy probléma, ha esetleg a maradék 7-8 órát nem a házi munkával, főzéssel töltöm, hanem mondjuk filmet nézek vagy olvasok.

Ma is ez történt. A férjem elment 11kor, én meg úgy döntöttem, ráérek még elkezdeni a főzést meg mindent, inkább olvasok egy kicsit. Elbólintottam közben, 2kor meg csöngetett az anyósom... Beengedtem és hát látta ugye, hogy még nem főzök és nincs a szennyes a mosógépben.

Először is közölte, hogy lusta vagyok, majd azt is, hogy de ne aggódjak, nem mondja el a férjemnek, nehogy felidegesítse magát.

Ez most normális?

Tényleg lusta vagyok ezért?!

2013. jún. 27. 16:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Mit ellenőrizget?
2013. jún. 27. 17:45
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

"ne aggódjak, nem mondja el a férjemnek, nehogy felidegesítse magát. "

Ne itt kaptam volna földön fetrengős röhögőgörcsöt! :D

Dehogy vagy lusta.

Én mondtam volna, hogy nyugodtan mondja el a fiának, de csak akkor ha ott vagyok, had lássam közbe a férjem döbbent arcát ! :)

2013. jún. 27. 18:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy lusta.

Én veszélyeztetett terhesen voltam otthon,doki annyit engedélyezett,hogy lezuhanyozzal és wcre menejk,egyébként szigorú fekvés.Anyós ha felénk járt,csöngetett,és közölte hogy ő bezzeg terhesen is dolgozott,ellátta a háztartást,nem a férjének kellett,én kihasználom a fiát,stb,stb.Párom onnantól letiltotta,nem jöhetett felénk :):)

2013. jún. 28. 09:19
 14/14 anonim válasza:

Szerintem se vagy lusta! De ha őt ennyire zavarja akkor csinálja meg helyetted. Neki van annyi szabad ideje, hogy ezzel foglalkozzon?

Bocsi ez nem ide tartozik:

Az én anyósom rám kiabálta a lagzink szervezésekor, hogy mindennek úgy kell lennie amit én akarok, mert akkor hisztizek. Ehhez képest, csak a sütik beszerzését bíztuk rá és sunyi módon a leírtakból kb egyet ha megsütettet mert a többi szerinte nem lagzira való. = azok lettek amiket ő akart.

2013. jún. 29. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!