Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek direkt csinálta?

Szerintetek direkt csinálta?

Figyelt kérdés
Külföldön élünk. Szeptemberben jön 2 nagynéném nyaralni majdnem 3 hétre. Már több, mint 1 hónapja megvették a repjegyet. Erre apósom bejelenti, hogy ők is jönnének szeptemberben. Megkértem szépen, hogy ha lehet, ne akkor jöjjenek már amikor nagynénémék, mert nem férünk el, meg mindannyian a gyerek miatt jönnének, abból vita is lenne, hogy most ki legyen a gyerekkel. Mondtam neki, hogy vagy előtte jöjjenek, vagy utána októberben. Erre közli, hogy anyóst előtte nem engedik el a munkahelyről, októberben meg ő nem akar jönni, szóval a repjegy megvéve akkorra, amikor még nagynénémék is itt lesznek. Egy hét átfedéssel. Azt hittem felrobbanok. Volt már hasonló eset, amikor felajánlotta a segítségét, megegyeztünk mi hogy legyen, aztán tök ellenkezője történt. Nem tudom hova tenni a dolgot. Eddig azt hittem jól kijövünk egymással, de kezd úgy tűnni, hogy félre ismertem. Szerintetek?

2013. jún. 8. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon rossz duma tőle, ugyanis azt, hogy mikor ki van a ti házatokban, ti mondjátok meg. Neki ahhoz semmi köze. Az sem kellene, hogy érdekeljen téged, hogy már megvették a repjegyet. Miért nem kérdeztek előbb? Így jártak, sajnálod...

Remélem a férjed melletted áll, és helyrerakja majd a szüleit!

2013. jún. 23. 22:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát de így kell majd csak igazán alkalmazkodnia, nem???

ostoba...

végül akkor most mi lesz? bevállaltad a szitut?

2013. jún. 23. 23:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Be. Nagynènèmèk azt mondtàk hadjam, ne szòljak, ne legyen vita, majd elalszanak a földön keresztanyàmnàl. ( Azèrt jöttek volna ide, mert neki nincs szabad àgya, meg a hatodikon lakik, mi meg a földszinten.) Szòval kènyelmesebb lett volna nekik itt, minden szempontból. Nem is szóltam semmit apòsèknak, mostanàig. Csak a hèten MEGINT felütötte a fejèt egy pletyka a faluban otthon, miszerint anyós+apòs is elhordtàk anyàmat mindennek. Èn meg ma ràkèrdeztem, ès legjobb vèdekezès a tàmadàs alapon, ök persze, hogy nem mondtak semmi rosszat senkinek, de anyàm meg...( ès itt nekem elkezdtèk elhordani mindennek) minden, amièrt öket belekeveri a pletykàkba. Egy òràn keresztül hallgattam, ahogy mindent raknak a csalàdomra, emellett persze fènyeztèk magukat is, ebben benne volt az is, hogy mi az, hogy mi megszabjuk, hogy ök mikor jöjjenek, ök nem fognak az ÈN csalàdomhoz alkalmazkodni. Ès egy òra utàn elszàllt az agyam, èn is mondtam ami èvek alatt felgyülemlett bennem, ès azzal vàltunk el, hogy közöltem, innentöl kezdve beszèlgethetünk majd az unokàjukról, meg az idöjàràsról, nem kell talàlkozniuk a csalàdom egyik tagjàval sem. Azt az èvet meg majd vissza fogom nekik fizetni, amit nàluk laktam munkàt keresve ès nem talàlva. Ezèrt is vagyunk most külföldön. ( ö màr egyböl 3 èvre emlèkszik, ami lehetetlen, mert gimisen koliban laktam, mindegy.) Pàrom a vègère èrt haza a vitànak, nem nagyon akart közbeszólni, mert nem tudta mi robbantotta ki a vitàt. Csak csitítani próbàlt minket, de mèg nem beszèltem meg vele a dolgokat. Elvonultam lehiggadni.
2013. jún. 24. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!