Mit tegyek, hogy anyósom végre ne szóljon bele az életünkbe?
Engem utál, ezt meg is mondta. A múltkor is összevesztünk, mert a páromnak volt vmi gondja és nem is azzal foglalkozott, hogy mi lehet a fiával, hanem nekem állt, hogy menjek el, nem vagyok a fiához való, és nagyon összevesztünk, mivel már máskor is volt ilyen, mostmár nem tűrtem. Azóta nem beszélünk.. nem mintha eddig olyan sokat járt volna ide... De állandóan hívogatja a fiát, hogy gyere át, beszélnünk kell stb.. és olyanokért hívja át, amihez semmi köze.. pl, hogy mennyi lett a telefonszámla, és kb számonkérte, hogy miért.. nem értem, hogy mi köze van hozzá, amikor nem is együtt lakunk velük, mi dolgozunk, úgyis nekünk kell kifizetni, neki miért kell mindenbe beleszólnia?
Ráadásul egyfolytába k*urváz engem, és nem értem, hogy miért...főleg, hogy 45 éves létére fél évente cserélgeti az élettársait, úgy, hogy más családot tesz ezzel tönkre...
Valaki segítsen, adjon tanácsot legyen szives, mert én már ezt nem nagyon birom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!