Anyós probléma! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy lassan másfél éve vagyok együtt a párommal. Egy éve lakom náluk. Érdekes körülmények között. A párom nagyon ragaszkodik az anyukájához, mivel az anyja egyedül nevelte őt szinte kis kora óta, mivel korán elvált az apjától. Na most, mikor én összejöttem a párommal, vak voltam a szerelemtől és minden gyorsan és hirtelen jött: odaköltözés, megkérte a kezem..stb Egy ideje azt tervezzük, hogy most már elég felnőttek vagyunk ahhoz (23 évesen)hogy külön költözzünk (Én már laktam albérletben, tudom milyen) Sajnos az anyuka sehogy sem akar elengedni minket, mert annyira ragaszkodik hozzá, hozzánk, mert mindenben segítünk neki és számíthat ránk, na meg persze erős a kapcsolata a fiával...eléggé... Mindenbe beleszól, kioktat, kritizál, megmondja mi áll jól nekem, mi nem, nem hagyja hogy fogyózzak stb. (Bár engem nem érdekel,akkor is úgy csinálom a dolgaimat, ahogy nekem jó) Én mindenben próbáltam alkalmazkodni hozzájuk, de elfáradtam, elég volt. Elakarok menni, de a páromat nagyon szeretem és azt akarom hogy velem jöjjön, na meg ő is azt akarja, de mégis ez a kettőség dolog nála, valahogy befolyásolja őt mindenben. Már nem tudom mihez kezdjek :(2013. máj. 23. 11:52
11/13 anonim válasza:
Utolsó én teljesen megértem a vőlegényedet, h ha az ő szüleinél nem jó, akkor a tieidhez sem akar menni.
12/13 anonim válasza:
09:30-as, lehet, hogy rosszul gondolom, de ha már saját házra gyűjtünk, akkor ne korlátozzon minket olyanokkal, hogy mi fizetjük a rezsit. Oké, beleadunk, tiszta sor, amott is beleadnánk - pedig egyáltalán nem kérnék! - de múltkor megnéztem a számlákat, és jóval többet kért, mint a teljes összeg. Ráadásul ő egyedül keres közel kétszer annyit, mint mi ketten. Ja és adjunk már egy 20-ast, mert venne piát a közelgő ballagásra. De az a lényeg, hogy a lánya erre a nyárra több lábbelit kapott, mint amennyit a fia vett magának 5 év alatt. stb stb
09:24-es voltam
13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos az anyuka egyáltalán nem akarja hogy a fia elköltözzön. Én úgy érzem hogy ez nem normális felfogás nála. Egy normális szülő, miután felnő a gyermeke, hagyja hogy a saját sorsát alakítsa és hogy önállósodjon! Aki ebben hátráltatja azt nem érzem helyesnek. Én szeretek mindenkivel jó kapcsolatban lenni, főleg ha családról van szó és azon belül, de úgy gondolom, hogy ha elköltözünk vagy már akkor amikor bejelentjük hogy költözni fogunk, hatalmas nagy balhéra számíthatok az anyuka részéről és a vele eddigi "jó" kapcsolatom megromlik. Ezt a tényt akárhogy is, de el kell fogadnom, mivel az anyuka azt fogja érezni végig, hogy én elveszem az ő pici fiát.
2013. máj. 24. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!