Miért csak nekem kell alkalmazkodnom mindenkihez, ők miért nem próbálnak meg kicsit hozzám alkalmazkodni?
A párom szüleinél lakunk, mert egyedül nem tudnák kifizetni a költségeket (hitel, rezsi). Amikor ezt megbeszéltük, úgy tűnt, meg tudjuk így oldani. Mostanra viszont én a kiborulás szélére kerültem, mert a szülei mindenben kifogásokat találnak, mindent ellenőriznek, mindenbe beleszólnak. A munkákat örömmel lepasszolják nekünk, majd utána kritizálják, hogy ők bezzeg sokkal jobban... A páromnak ez nem újdonság, leginkább fel sem tűnik neki, de nekem ez túl sok. Gyűlölöm, hogy már ellenőrzés nélkül wc-re sem mehetek el. A hétvégén nekifutottam megint a beszélgetésnek, hogy mi lenne, ha kicsit az én igényeimet is figyelembe vennék, de burkoltan megkaptam, hogy ez az ő házuk, az van amit ők mondanak, amit ők megszoktak. Szerintem ez nem normális hozzáállás a részükröl. A párom ugyan védelmébe vett, de nem erőltette meg túlzottan magát, olyan anyuci pici fia stílusban adta elő a mondandóját, a végén már azt sem tudtam engem véd-e vagy az anyját.
Szívem szerint már ma pakolnék és költöznék, de a párom megkért, hogy kicsit nyugodjak le és csak azután döntsek.
Természetes az, hogy segítségért cserébe még én foghatom be a számat és húzhatom meg magam, mert ez az ő házuk?
nem, szerintem neked is volt más választásod és van is.
Nyugodtan pakolj össze és mond meg a párodnak, hogy még fiatal vagy ahhoz, hogy idegösszeomlást kap. Holnaptól keresel albit vagy vissza költözöl a szülőkhöz, de szeretnéd visszakapni az életed végre.
Legszebb éveid nem éld ilyen börtönbe. (bár ez szerintem rosszabb)
Aztán vagy észbe kapnak, főleg mikor nem lesz pénz, vagy nem.
Költözz,most.Ha párodnak van esze,megy veled.
Mi is így voltunk,anyósékhoz költöztünk,mert nem birták fizetni a hitelt és a rezsit,eladni meg nem akarták a nayg kétgenerációs házat.
De én nem birtam,levegőt venni se lehetett,1 évig birtam,aztán megmondtam,hogy kész,ennyi volt,költözök,párom rögtön döntött,jön velem.Szülők eladták a nagy házat,vettek egy akkorát amit fenn tunak tartani,mi elköltöztünk egyúttal más városba,így békesség van.
Messziről egész szerethetőek havi fél napra.
"párom". Ezekszerint házasok sem vagytok,de hitelt már vettetek fel és költözhettetek anyósékhoz!
Szép.
11:35
Értelmező olvasás 1-es.
A párja szüleinek van hitele,amit nem tudnak fizetni a szülők,a kérdező volt olyan rendes,és költözött oda,besegitve a párja szüleinek ezzel.
Köszönöm a válaszokat!
Én is a költözés mellett vagyok csak még azt nem tudom mit kezdünk a párom szüleivel, mert egyedül még az élelmiszereiket sem tudják kifizetni, a ház meg már a felét sem éri annak, mint ami még hátra van a hitelből.
Már megkérdeztem a szüleimet, hozzájuk mehetünk, amíg az albérlők kiköltöznek a lakásból.
A párom mindenképp jön velünk, csak jobban szeretném, ha ő is belátná, hogy miért költözünk és nem még az anyját mentegetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!