Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit csinálnátok? Anyósom...

Ti mit csinálnátok? Anyósom nem látogatja a 3 éves unokáját, (decemberbe jön a kistesó így ingerlékenyebb vagyok vele is sajnos) még csak kétszer látta pedig minden nap elöttünk megy haza kocsival.

Figyelt kérdés
Hétvégén át szerettük volna hívni azt mondta drága a benzin, mondtam neki, hogy akkor átvisszük mi hozzájuk erre azt mondta ne erőszakoskodjak. már ovis és sajnálom hogy itthon azt kérdezgeti neki mért csak egy mamája van...:( nem tudtam mit mondani neki. anyósomnak is csak annyit mondtam, hogy a picit se látoggassa majd, ha ennyire nem érdekli. Túlreagálom? ha nem hívnám lehet hogy keresné az unokáját? segítsetek.

2012. okt. 16. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

Amúgy meg hetes-kilences, semmi tanácsot nem adtál, csak közölted, hogy fúj, hogy lehet ilyet csinálni.

Tessék, várjuk a segítő hozzászólásodat. Mit csináljon? Az anyósa kerek perec megmondta, hogy ő nem megy, a kérdező modnta, hogy akkor viszik ők az unokát, erre meg anyós ismét csak közölte, hogy ne erőszakoskodjon.

Verjen sátrat az ajtó előtt? Rabolja el és kötözze a székhez, majd tegye az ölébe a gyereket? Vagy szerinted mégis mi a megoldás, azon kívül, hogy fröcsögsz össze-vissza?

2012. okt. 16. 17:15
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
Semmit.Mégis mit lehetne tenni? Szomorú,de ha nem kíváncsi a saját unokájára,akkor nem . Lehet jobb is,legalább a gyerek nem tanulja el tőle ezt a mentalitást .
2012. okt. 16. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Kár erőltetni nem lenne jó ha a gyerekeid konkrétan egy vad idegen nővel lennének aki nem is akar velük foglalkozni.

Kevesebb lenne a sgitség is 2 gyerek mellé de egy ilyen anyósi segitségtől a falra másznál szerintem.

2012. okt. 16. 19:24
 14/16 A kérdező kommentje:
nem azon van a hangsúly hogy segítsen. nem kell vigyázni rá ezeket megoldjuk ketten az apukával. az én szüleimre sincs otthagyva, csak eggyüt töltenek egy kis időt. ritkán tudnak jönni mert messze laknak, de minden hétvégén beszélnek vele telefonon. köszönöm mindenkinek, hogy segíteni akartok.
2012. okt. 17. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:
87%
Hát ezzel nem tudsz mit csinálni,de ne is erőltesd.felesleges.majd eljön az az idő is amikor a kisfiad rá érez a te szüleidet imádja a legjobban.Mivel azok törödnek vele.érzi a gyerek ki szereti ki nem.
2012. nov. 4. 08:29
 16/16 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem a nagyi még nincs arra készen hogy nagymamam.
2012. dec. 23. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!