Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek életképes dolog...

Szerintetek életképes dolog eggyütt élni anyósékkal apósékkal mondjuk nagy házban ?

Figyelt kérdés
szept. 2. 19:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nekem aranyosak párom szülei, de azért mégse olyan, mint kettesben. Nehogymár nem mehetek ki a szobából ruha nélkül, a fürdő meg a wc tisztaságán pörögni (ha egyik héten én takarítok, akkor én pecázzam a hajat és s*ggszőrt a szűrőből? Vagy anyósom???), ki főz, ki takarít, stb. Egyik fél se tud magánéletet élni.

Meg aztán anyósom szeret dumálni, én viszont, szeretem a csendet. Apósom kissé süket, ordítatja a TV-t. Áh! Soha!

szept. 4. 08:50
 22/27 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem őket, szuperjól kijövünk, de szerintem akkora házat nem találnék, ami elég nagy lenne az együttéléshez.
szept. 4. 15:53
 23/27 Sznfctm válasza:
53%

Engem kicsit aggasztana, ha pl a párom ragaszkodna ehhez, vagy pláne a szülei. Hagy ne kelljen már egész életünkben anyuka szoknyája mögött tengődni, meg engedni, hogy mindenről tudjanak, mindebe belelássanak.

Ha anyagi okokból, ideiglenesen, v ilyesmi, tehát látni a végét, úgy valszeg elviselhető (attól függően persze, hogy mennyire jó fejek a szülők.)

De életvitel szerűen még jófej szülőkkel sem.

szept. 6. 13:12
 24/27 anonim ***** válasza:
50%

19es nem kötelező mindenkinek együtt élni mamahotelben. Össze lehet költözni akkor is ha már megvan az önerő és nem más nyakára cuccolok.

Szegény szülők, nem kell nekik a nyakukra még egy idegen is. Aki felnőtt akar lenni, teremtse meg a feltételeket ne a pasija/csaja gyerekszobájába költözzön.

szept. 6. 14:41
 25/27 anonim ***** válasza:
58%

#24, bocsi de nálunk direkt úgy van a lakás, hogy 2 része van. Apu úgy építette fel annó. Lehet kezdeni, hogy így könnyű stb, de nem a gyerekszobába hoznám a csajom.

Hülye lennék ha saját lakást akarnék valahol vásárolni és hitelre vennék, mikor ott a saját lakásom(egyedüli gyerek vagyok).

Lehet most ezt nem rám érted, de lehet vannak ilyen helyzetben mások is, nem csak én.

szept. 6. 16:27
 26/27 darida válasza:
100%

Ha az együttlakás mellett lehet megfelelő mértékű (teljes) szeparációt biztosítani, akkor lehet bonyodalmak nélkül együtt élni.

Általában viszont nem javasolt.

szept. 7. 16:36
 27/27 anonim ***** válasza:
30%
25 most saját lakás vagy anyuciék által épített lakás amiben élsz? Nagy különbség. És nekem mindegy, csak ne csodálkozz ha nem lesz normális párkapcsolatod, mert értelmes ember nem megy más nyakára.
szept. 8. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!