Mit kezdjek az anyósommal?
A helyzet az, hogy megpróbáltunk a párommal összeköltözni, viszont az öreganyja,aki nekem "anyósom" kimutatta a foga fehérjét. Mivel én munkát keresek, így egész nap otthon voltam vele, bújtam az álláshirdetős oldalakat, nameg pluszban az egyetemi felvételimhez és az álommelómhoz gyakoroltam. Mivel én fázós vagyok, egyik este a párom átment hogy hoz egy takarót pluszba nekem, erre a néni nekiállt vele hisztizni, hogy miért nem lehet békénhagyni, meg minek a takaró stb. Gondoltam magamba csak rossz napja volt. De onnantól kezdve minden nap valamibe beleszólt. Nekiálltam palacsintát sütni, mert párom azt kért, belenyúlkált hogy ezt nem így kell, meg ehhez én béna vagyok, nem tudom megcsinálni. Nokedlinél dettó. Hétvégére volt páromnak egy kis munkája, megbeszéltük napközben mit enne, így nekiálltam paprikáskrumplit csinálni. Mivel én nem ehetem fűszeresen a kaját, így úgy voltam vele mindenki tesz bele magának amennyi kell. Hozzáteszem, ha én főztem semmiből nem volt hajlandó enni a néni, hiába csináltam hortobágyit meg akármit. Szintén zenész, egyik este nekiállt velem szinte üvölteni, hogy rossz irányba húzom a zuhanyfüggönyt, beleszólt, hogy mennyi ideig húzom le a wc-t, mennyi wc papírt használok el. Ha mosogattam, akkor szerinte pazaroltam csak a vizet, mert este kell mosogatni, akkor van meleg víz, az sem tetszett neki mennyi mosószert nyomok ki a kendőre.. Ha nem mosogattam el, akkor meg én voltam a dologtalan. Fejemhez vágta, hogy olyan vagyok,mint a párom exe, mert nem voltam hajlandó disznóvágásra elmenni, mivel nem bírom a vért, meg a szagot. Hiába vannak állataim itthon, trauma miatt nem bírom a vért. Az utolsó csepp a pohárban, amikor egyik reggel a fejemhez vágott mindent, mindennek el lettem hordva, hogy dologtalan vagyok, biztos teletömöm az unokája fejét mindennel, meg különben is náluk nem szokás külön főzni, holott ott volt egy nagy adag paprikáskrumpli, csak merni kellett volna belőle.
Szóval aznap reggel összeszedtem a cuccomat és hazaköltöztem inkább, azóta be se tettem a lábamat abba a házba, mert nem vagyok hajlandó vele lenni. Viszont érzem, hogy ez kezd rámenni a kapcsolatomra, mivel állandóan miatta ideges a párom, miatta áll a bál.
Ti mit tennétek?
Hat mit tennek? Ha felnottesdit akarok jatszani, azt nem mas kontojara teszem.
Nyilvan erre a viselkedesre nincs mentseg, nem erdemelted meg, de ez most jo tanulopenz volt, na ezert nem koltozunk masok nyakara.
Ha egyutt akartok lenni es ossze akartok koltozni, tessek menni alberletbe legkozelebb.
Ahogy a 11-es írja. Ha felnőtteset akarok jàtszani, akkor nem megyek oda más nyakára lakni munka nélkül, más konyhájában főzni, másnál rendezkedni, elvárni, hogy a ház tulajdonosa alkalmazkodjon hozzám.
Megkérdeztétek egyáltalán az anyóst(mamát???), hogy akarja-e, hogy odaköltözz?
Persze a kérdező megint nem válaszol, hogy milyen jogon lakik ott az öregasszony, és hogy hol vannak a szülők?
Ennyi az összes ingatlan?
Nem összeköltöztetek, hanem munkanélküliként odacuccoltál a mama házába, nemcsak plusz költségeket generálva, hanem ráadásul az öregasszonyt a megszokott életében zavarod. Igen, zavarod, akármit is állítanál, ha valaki házába beköltözik, akkor szükségképpen zavarom abban, amit egyébként csinálna. Miért gondoltad, hogy ebből bármi jó ki fog sülni?
A drága párod is megéri a pénzét, nem veled kellene veszekednie, hanem ha felnőtteset akartok játszani, akkor nem más nyakára kellene ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!