Ez normális? Összeszeretnénk költözni a párommal
több dologtól függ... életkor, távolság, egészségügyi állapot
de egyébként nem normális.. majd beletörődik.. ő is kirepült
Erzelmileg zsarolja, elofordul sajnos, nem egeszseges valoban.
A parodon mulik, hogy erre hogy reagal.
Hmm, hát he a párod felnőtt, az eléggé gáz. Nem tom, lehet én vagyok rosszindulatú, de ez nekem érzelmi vérfertőzésre emlékeztet.
Azaz amikor anyuka rá van épülve a kicsi fiára, tipikusan mert a férje elhidegült, és így éli ki az érzelmi szükségleteket.
"The parent panics or seems jealous when the child has a romantic partner or close friendship that doesn't involve the parent. In extreme cases, the child doesn’t develop any other close relationships."
Azaz ha anyu kicsi fiát rajongásig szereti, de rád féltékeny?
Nem normális.
De nem felhozni kell a témát, hanem kettőtöknek közös otthont keresni (pl. bérelni egy lakást), aztán a párod kezdjen otthon pakolni és szóljon az anyjának, hogy költözik.
Kérdező!
Nem tudom hány évesek vagytok, feltételezem 18 év felettiek és el tudjátok magatokat tartani. Azt se tudom, melyikőtök a nő, melyikőtök a férfi. De ha a párod nem hajlandó az anyja ellenkezése és érzelni zsarolása ellenére záros időn belül összeköltözni veled, akkor dobd ki. Itt halogatásnak helye nincs, mert különben 10 év múlva is ugyanitt fogtok állni.
5 Te mi a fenét próbálsz itt bemagyarázni?
Ez nem az 1800as éve vagy Szaúd Arábia, hogy az anyuka rá van utalva a felnőtt fiára.
Az hogy valaki elköltözik, nem jelenti azt, hogy már sose látod.
Majd átmegy látogatni.
Minden más dologt meg lehet oldani egyedül is. Ha magányos, vegyen egy macskát, vagy pasizzon.
"Ez normális? Összeszeretnénk költözni"
Nem "összeszeretnénk", ilyen szó nincs. Össze szeretnénk költözni.
Egyébként persze, hogy nem normális, nem is értem, miért kérdés ez bárki számára. Az ember felnő és elköltözik otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!