Házasodni szeretnénk. Anyós nem akarja áldását adni?
Párom eljegyzett, viszont anyós amint megtudta, teljesen kiakadt. Nem illek a fiához, szó szerint úgy fejezte ki magát, hogy "neki is egy olyan barátnő kellene, mint az öccsének, azt hiszed találtok?"
Öccsének a barátnője tehetősebb családból származik, viszont nagyon kétszínű, azt hiszi körülötte forog a világ. Viszont anyósnak tetszik, mert hát "annyira jól néz ki, meg annyira találnak", "gyönyörű unokák lesznek".
Nem értem mért nem tud elfogadni. Nagyon szeretem a párom, nem tudom elképzelni nélküle az életem, de nehéz, hogy a családja (anyós, meg a testvér barátnője nem fogadnak el és folyton kibeszélnek a hátam mögött).
Legalább már most kiderül, mit várhatsz a sráctól.
Ha most kiáll melletted és lerendezi a dolgokat akkor nem lesz soha kerékkötő nálatok az anyós rosszindulata.
Viszont ha az anyja szavai alapján elkezd elhidegülni tőled jobb is, ha már most elkergeted magadtól, mert nem vagy fontos neki.
Tehát pont az a lényeg, amiről nem írtál: a párod hogy reagált az egészre?
En se birom anyosom, o se engem, de az unokajat szereti. A kisfiamnak nem magyarazok feleslegesen ilyeneket, hogy most ki mennyire utal kit, mert nem fogom anyosom ellen nevelni. O imadja a mamajat es nekem mas nem szamit. A ferjem szokta egyebkent atvinni, en ilyenkor nem megyek, orulok, hogy van szabadidom.
De neked igazabol most meg ezen nem kell gondolkozni, hol van meg a gyerek, kar ezen aggodni.
Az a kerdes, hogy a parod hozzaallasa milyen.
"Meg a nagynéni (már ha a családban marad) folyton kibeszél "
Bagoly mondja verébnek. Te nem ugyanezt csinálod itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!