Miért nem lehet megérteni?
Van egy idősebbik fiu testvérem. Ő 28, én 25. A testvérem rég eldöntötte, hogy nem szeretne gyermeket. Eggyütt van más lassan 5 éve a párjával és a párja sem szeretne gyermeket. Én ezt teljesen elfogadom. Úgy élik az életüket ahogy szeretnék. Mindenki másban talája meg a boldogságot. Azt még elmondom, hogy én sem szeretnék gyermeket és most nincs is vagy egy éve párom, de nem e miatt egyszerűen nem vágyok most rá. Nade, a mi szüleink elfogadják ezt. Úgy vannak vele, hogy ha lesz unoka, ha nem örülnek, hogy boldogok vagyunk. Viszont a testvérem párjának családja már nem ilyen. Úgy vélik önzőség az ha nő létére valaki nem akar gyereke mert lehet később megbánja. A kedvencem az volt amikor közölték a lánnyal, hogy másnak nem lehet gyereke és nagyon szeretne ő pedig teljesen egészséges és nem akar. Amikor pedig a testvérem kiállt a szerelméért, hogy ez nekik közös döntés volt és, hogy ketten éppen kijönnek a hónap végén. Nem szeretnének úgy gyermeket vállani, hogy a minimunot is nehezen tudják előállítani. Nekik nem életcél a gyermek. Inkább van kisállatuk, mint gyermekük. Nem láttam még ilyennek a bátyámat. Nem gyakran megy ki a sodrából. Türelmes ember, de öszinte leszek. Megértem. Megvétte akit szeret. Viszont ezt mintha megsem hallották volna. Ekkor döntöttek úgy hogy csak akkor fognak újra hozzájuk elmenni,hogyha picit lenyugodnak a kedéjek és leszálnak a témáról.
Őszintém engem ez nagyon elszomorít. Miért nem lehet tiszteletben tartani a döntésüket, miért kell meggyőzni arról, hogy rosszul döntenek?
gyerek lesz, mert gyerek kell
csok meg hasonlók
Mert idióták, és mert a tesód csaja képtelen leállítani őket.
Menjen pszichológushoz, ha magától nem tudja, miként álljon ki az érdekeiért.
Én simán megmondtam, nem lesz gyerek. Aki tovább forszírozta, annak pedig ment a visszalabda valami vulgáris megjegyzéssel.
Bocs, véges a türelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!