Anyós tud-e bármit is tenni ellenünk ha mi nem szeretnénk sűrűn találkozni vele?
A helyzetet bonyolitja hogy van egy közös gyerekünk,a gyerek érdekli őt és igazából nem mi.
Csak alkalmakkor szeretnénk vele találkozni,aztis csak illemből.
Van bármi joga arra hogy esetleg láthatást kapjon a gyerekre hivatalos úton ha mi nem szeretnénk?
2 éves a gyermek.
2.Nemhinnem
De szeretnénk mindenre felkeszülni inkább!
A nagyszülői láthatás általában havi egy alkalom szokott lenni.
Miért nem akartok vele találkozni?
Ha a gyereketeket szereti és normálisan viselkedik vele, vegyél erőt magadon, NEM AZ ANYÓSOD, HANEM A GYEREKED KEDVÉÉRT!
Nem érdekli a gyerek sem, hidd el. Eszközként akarja használni a kontrollgyakorláshoz. Komolyan, akiben nincs irántatok szeretet, miért szeretne mást? A matek nem jön ki. Ha magát szereti, akkor a környezetét is ugyanúgy. Nem úgy van, hogy titeket nem, vagy téged nem, a fiát egy icipicit, a gyereket meg nagyon. A szeretetnek nincsenek szintjei. Vagy van, vagy nincs.
És mivel ő saját magát nem szereti, mást sem fog.
Nem kell jóban lenni, a GYEREK MIATT meg főleg nem!
Nekem eszem ágában nincs odaengedni a gyereket olyan emberekhez, akikről tudom, hogy csak bántanák - szavakkal. Felejtsék el, lehet pereskedni, nem érdekel.
A gyerek nem megy a felügyeletem nélkül, és ezt a férjemnek is megmondtam. Szerencsére ő is tudja, milyen a családja, ezért egyetért velem.
Persze anyós hisztizik ezen, de nem érdekel, aki nem képes minimális tiszteletet megadni, helyette 0-24 fúr és elhord mindenféle k...nak, az nem találkozik a gyerekemmel. Pont.
Minek? Mert előtte-neki is megy a mézesmázos beszéd és a rólam való "kedves megjegyzések".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!