Anyósom beleugat vezetésbe mit tegyek?
Nincs jogsija, ebből következik, hogy én szoktam. Nem, ebből az következik, hogy felül a BKV-ra és megy busszal.
Én az első beszólása után nem vittem volna TÖBBÉ sehová.
Nem értem, sose értettem azt, hogy ha valakit zavar az, hogy gyorsabban megyek, mert mondjuk fél tőle, miért kellene még nekem felháborodnom?
A férjem utál autópályán közlekedni, neki nincs jogsija, nem bírja ha gyorsan megyek, így begurulok szépen egy kamion mögé és 80-90el megyek a kedvéért.
Ha fél, az előrébb való mint az én kedvenc sebességem.
A mamák amúgy is hajlamosak beleszólni dolgokba, de érdekes, az én anyósom is ilyen, mégse szól be a parkolásra, mert én tudok parkolni. 😀 Rengeteg ember olyan szörnyen parkol le, már konkrétan bűncselekmény ez.
Legtöbbször egyedül vagy az autóban, gondolom azzal jársz dolgozni, stbstb, amikor viszed anyóst szerintem ki lehet bírni, hogy lasabban mész.
Ha végképp nem bírod, próbáld vele normálisan megbeszélni, hogy zavar ez téged. EnnI
23-as, én meg azt mondom: az utasnak annyi köze van a vezetésemhez, hogy épségben érjünk oda. Amíg ez így van, addig SEMMIBE ne szóljon bele. Pláne, ha neki tesznek szívességet az autózással és nem közös cél miatt autózunk.
Mondjuk a kérdező helyében én tudnék úgy vezetni, hogy a mama soha többé ne merjen beülni mellém. És nem lenne az veszélyes, csak hirtelen fékezések, kormányrángatások, szóval pont az, amit egy hisztis öregasszony biztos nem bír ki. Aztán utána nem kéne nekem semmit se mondanom, ő ÖNKÉNT :-) mondaná, hogy nem akarja, hogy én vigyem bárhová is.
Meg volt itt más is, pl. 5-10 perc késésért lamentál (gondolom nem akkor, amikor időre orvoshoz kell mennie). Na, akkor legközelebb a minimum késés nálam egy óra lenne. Mindig jó messzire parkolnék az úticéljától és közölném vele, hogy húzok haza, majd telefonáljon, ha végzett, mert én nem várok rá.
Le tudnék szoktatni minden veszekedés nélkül valakit arról, hogy engem ingyentaxinak használjon.
Attól, hogy a kérdező az anyósnál lakik, az még nem jogosítja őt fel az anyóst, hogy beleszóljon a vezetésbe, mert semmi köze hozzá. Ès amúgy is bunkóság beleugatni a másik vezetésébe.
A másik meg az, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező kérte meg az anyóst, hogy költözzön oda, hanem az anyós ajánlotta fel, de még ez se jogosítja fel, hogy bele szóljon olyan dolgokba amihez semmi köze.
Amúgy én is a költözést tudom ajánlani, mert az ilyen emberek imádnak az élet más területén is okoskodni.
26:
Autópályán 130 a sebességhatár, lakott területen kívül 90
Amúgy meg semmi köze hozzá, hogy mennyivel megy, ha a rendőr megálítja a sofőrt, őt veszik elő ès nem az utast.
"Én az első beszólása után nem vittem volna TÖBBÉ sehová."
Elfelejted azt az apróságot, hogy ő is beszólhat, hogy lehet elhúzni a házából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!