Mit ajánlanátok egy olyan fiúnak akinek a szülei folyton tele próbálják beszélni a fejét, barátnőjét mindennek elmondják, próbálják uszítani, szítani a feszkót? Lebeszélnék céljairól.
Figyelt kérdés
Nyílván nekem megvan a véleményem minek hogy kéne történnie stb stb. De!más véleményére is kíváncsi vagyok. Előre is köszönöm!☺️2023. ápr. 20. 15:40
11/20 A kérdező kommentje:
#9 neked is azt tudom írni mint a #6-nak érettségi van pénz van nyelvtudás van, prímán beszéli az angolt.
2023. ápr. 20. 16:49
12/20 anonim válasza:
Az hogy annak tanult, kb semmit sem jelent: jó is benne? A szakmájában dolgozik? Stabil a munkahelyetek- már ha neked is van? Akkor költöztök és kész, nagykorú ember maga dönt a sorsáról. Mondjuk fura hogy egy informatikus állattartáson agyal- gondolom haszonállatról van szó- mert tudnia kéne milyen munkaigényes, és milyen pokoli takarmányárak vannak. Elég egy minimális baj, és rohadt nagyon bukhat az ember. Tudom, mert ebben dolgozunk. És informatikusként mit akar pluszban tanulni ami jól jöhet?
13/20 A kérdező kommentje:
#12 jó benne igen..de nem abba dolgozik mert nem igazán szereti. Nem haszon állatról volt szó csak rendes háziállatról akarják/akarták lebeszélni. Nem akarják, hogy saját önálló döntése legyen.
2023. ápr. 20. 16:55
14/20 anonim válasza:
ja, a barátodnak lassan választania kell, hogy a mama, vagy te.
Sok anya érzi úgy, hogy a nő el akarja szedni az ő egyetlen pici fiát, de a többség ezt lenyeli valahogy...
15/20 anonim válasza:
Háziállat? Költözés, önállósodás előtt? Az tényleg nem jó ötlet, mert nyilván nem saját házba mennétek. Más házába meg csak a tulaj beleegyezésével viszünk állatot. A legtöbb albiban nem tűrik a kikedvenceket.
16/20 A kérdező kommentje:
#14 marha lenne mellettük élni tovább. Így is szegény barátom az egyetlen aki főz náluk (nyilván azért néha rájuk is sajna) mert ha ő nem csinál nekik kaját szendvicset zabálnak vagy tésztát. És a kilós húsokat ő veszi saját pénzéből nekik..
2023. ápr. 20. 17:05
17/20 A kérdező kommentje:
#15 nem vinnénk a kedvencet, az huzamos ideig rokonnak lenne adva mert egy törpe disznó az a kedvenc xd már egy éve megvan
2023. ápr. 20. 17:08
18/20 anonim válasza:
Semmit nem mondanék, hanem ha azt látnám, nem is akar változtatni, hanem "szar szar, de azért eléldegélek még benne 3-4 évet" akkor szakítanék.
Nem az én dolgom befolyásolni őt, ha Ő nem veszi észre magától és igénye sincs lépni, pl költözés, akkor felejtős az egész csávó.
Mondom ezt érzelmi bántalmazók gyermekeként, akinek úgy telt az otthoni élete, hogy soha semmi nem volt jó.
22 évesen végre volt elég pénzem és léphettem onnan.
19/20 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
Hali. Az én esetem is érdekes.. ha lesz és válasz nyugodtan olvasgass ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!