Más anyósa is ilyen aljas teremtmény?
Nekünk hazudhatsz. Magadnak ne.
Érdekes, hogy addig a mi dolgunk, míg megoldást nem adunk, utána már a tiéd. Pontosan ezt írom. Nem tudod megoldani, míg nincs mögöttes eszköz. Ez pedig a belső tartalék. Lehet szerezni személyesen. Ez a tanácsom. Majd eljutsz odáig, hogy szerezni fogsz. Mikor a most még pici gyereked issza a levét.
Nekem az apósom volt nagyon gonosz, és rosszindulatú. Utált engem, pedig soha 1 szóval nem bántottam meg. Egyik nap azt hittem végre megbékélt, mert bocsánatot kért a viselkedéséért, majd kérte, hogy lennék-e a kezese. Én hülye belementem, így megadtam a lakcímemet , meg amit kellett ilyenkor. Nem hitelt vett fel, esze ágában sem volt. A megadott adatokkal írt a családomnak, írt a munkahelyemre, mindenhol pocskondiázott, megalázott. Munkahelyemről ki is rúgtak, mert hittek egy 70 éves idős embernek. A fia ( még nem volt a férjem, később házasodtunk össze) csúnyán összeveszett az apjával.Az apja közölte, hogy a lábamat soha nem tehetem be a házába. Megfogadtam a tanácsát. Én akkor láttam utoljára. SOha többé nem léptem át a háza küszöbét. Férjem hozzám költözött. Később mindenféle ál gondokkal( beteg, elesett stb) hívogatta a férjemet, aki elment, hiszen az apja volt, de mikor engem szidott, ott hagyta. Pár évvel később a 75-ik szülinapjára meghívott engem is. Nem mentem el. Én a haláláig nem is láttam többé.
Ha valaki gonosz, és nem képes normálisan élni másokkal, azokat teljesen ki kell zárni az életünkből. Nekem ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!