Van megoldás?Van nekem egy kedves ismerösöm , aki egy nárcisztikus ember
Figyelt kérdés
, nem dolgozott max 2évet eddigi életében 63éves. Na már most a férfi dolgozik csak,de a nő elveszi töle a pénzt és nem ad neki belőle , szegény após nem mehet be a konyhába enni,nem mehet be fürödni , így a kisházban van ahol se melegvíz ,se konyha nincs. De anyós golyton szidja ,hogy büdös meg stb. Elvette az autót amivel dolgozni jár ,sőt ha nem tetszik neki valami meg is veri. Na már most após nem tesz semmit ,mert ott van egy sérült gyerek és nem akar neki rosszat. Valahogy a nőt elkellene vitetni egy szanatoriumba. A gyerekem a közelébe nem engedem,mert a 3hónapos kicsit ültetni akarja mert az annyira jó neki ,meg szerinte mindig fáj valamije a kicsinek,plusz adjak neki szalonnás kenyeret...szerintem egy pszichopata, én is mindig szar voltam és vagyok is a szemében mert elvetttem a pici fiát töle.2023. márc. 7. 13:57
12/12 anonim válasza:
Ha csak ismerős hola gond? Sajat életük ö dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!