Előfordult hogy a párotok anyukájával nem jöttetek ki valami jól?
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 20:21
1/14 Szaszi98 válasza:
Volt ilyen igen.
Az elején kedveltem, aztán kiderült egy pár darab disznósága amit csinált az élete során a családjával.
De halistennek megverte a jó isten, mert magához szólította.
2/14 anonim válasza:
Elő, nem csípem a nőt, de szerintem ő sem engem. Nem adunk hangot neki, nem látszik kívülről, de érezhető, ha van kisebb nézeteltérésünk (mostanában).
Házasok vagyunk, nem rég született kisbabánk.
Ne hagyd, hogy ez rontson el egy jó kapcsolatot!
3/14 anonim válasza:
Tele van az ilyenekkel az egész alkategória:D
4/14 anonim válasza:
Igen, eleinte semmi nem baj volt, majd a semmiből elkezdett mocskolódni a hátam mögött. Azóta semleges viszonyban vagyok vele, nen találkozok, beszélek vele.
5/14 anonim válasza:
Mi nem jövünk ki jól. Onnantól van baja velem, hogy összeköltöztem a fiával. Most, két gyerek után némi változást tapasztalok, de nem élem bele magam, korábban is volt olyan, hogy felszínesen normális volt velem, aztán mikor felkapta a vizet, kibukott, hogy utál m
6/14 anonim válasza:
Második feleség voltam, anyósomban feléledt a szolidaritás az elődöm felé. A férjem ettől fogva csökkentette a kapcsolattartást az anyjával.
N
7/14 anonim válasza:
Az a ritkább mikor jól kijönnek.
8/14 anonim válasza:
Itt rengeteg nő gyűlölő, nő van
.
9/14 anonim válasza:
Igen, az első perctől az volt a célja, hogy eltakarítson a fia mellől. Évek óta nem tartjuk vele a kapcsolatot (férjem sem). Gusztustalan dolgokat csinált. Azt sem tudja, hogy van unokája. Így járt.
10/14 anonim válasza:
Áááá dehogy, ilyen még soha senkivel nem történt meg 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!