Mit szólnál eme kijelentéshez anyóstól?
Anyós: - Nekem elég ha a Facebookon látom a gyerekeket (unokáit) így tudom mit csináltok merre jártok.
Számomra meglepő volt nem is tudtam hirtelen mit hozzá szólni.
Röhögnék, mert nincs facebookom, az meg kizárt, hogy a gyerekem ott posztolgassam.
De beleképzelve magam a szituációba, nem örülnék, mert ez szerintem azt jelentené, hogy elég neki tudni a gyerek dolgairól, az élete fontos része nem kíván lenni.
Csatlakozom 2-eshez. A kedves mama addig álljon féllábon!
Én viszont nem lennék csalódott, legalább nem kell kötelezően menni hozzájuk, egy gond letudva.
Beállítanám úgy hogy az a pár képet amit feltöltök ne lássa a kedves mama-nyílvánossági beállításoknál ezt be tudod állítani.
Egyébként meg persze szomorú, de gondolom akkor eddig sem volt egy mintanagyi
Arra is érthette szerintem, hogy nem muszáj mindig felhívnod őt és beszámolni arról, hogy mizu, vagy a gyerekeket beszéltetni, mert facebookon tudja követni és nézni, hogy mi van a gyerekekkel.
De nem sok körülményt osztottál meg, vagy előzményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!