Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennetek ebben a helyzetben?

Mit tennetek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Ha a parotok allandoan ratok eroltetne, hogy nektek legyen bensosegesebb kapcsolatotok a o szuleivel. Megvan veluk egy viszonylag normalis kapcsolatom, de en nem kivanok veluk ennel bensosegesebb kapcsolatot apolni, de mivel a parom kozel all hozzajuk, tolem is ezt varja, es en ezt nem birom, nekem ez fojto. En sem eroltetem ra az en szuleimet. Nalatok hogy van ez?
2022. jún. 9. 12:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Felreerthetoen irtam, bocsanat. 1-2 hetente talalkozzunk veluk, latogassuk oket, vagy jojjenek, olykor a programok pedig az etterem, kirandulas, de ez csak 2-3 alkalom pl evente
2022. jún. 9. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

#9 vagyok.

Akkor azért nem vészes.

Gondolom, ezek a találkozások nem olyan hét országra szóló ünneplések, amikre nagyon készülni kell. Ha azzal jár, hogy veszel egy csomag aprósüteményt, meg két liter üdítőt, és beszélgettek másfél órát, aztán hazamennek (vagy ti őtőlük), akkor ezt én normálisnak tartom.

2022. jún. 9. 16:28
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Akkor megértem a párodad, 1-2 hetente egy találkozás nem sok. Nyilván nem akar ezentúl rosszban lenni a családjával, mert te lettél neki.
2022. jún. 9. 16:55
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Valami arany középut kéne, picit kevesebb találkozás de azok tartalmasak pl.
2022. jún. 9. 20:59
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagyunk egyformák, nekem is sok lenne hetente kethetente anyósék. Jól elvagyunk, de nem lwnne kedvem hozzá mindig. Sokat beszél, sokszor ugyanazt, após kicsit fafejű. Nem rossz emberek, csak más a feldogásuk. Ami azzal jár ha velük vagyunk sosem erzem azt hogy önmagam lehetek, megterhelő 2nap után. Ezt nem lehet kierőszakolni. Én kiakadnék ha párom folyton eröltetné a talalkozast. Ugyanígy én se varom el hogy az én csaladommal tobbet foglalkozzon mint amit akar magátol.
2022. jún. 10. 16:52
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
Nálunk ugyanez van. A férjem elvárja, hogy napi egy órát minimum a szüleivel töltsünk. Viszont az én szüleimmel, akik öt percre laknak tőlünk kocsival, havonta, 2 havonta találkozik, es akkor is húzza a száját, hogy miért megyunk.
2022. jún. 20. 14:26
 17/17 anonim ***** válasza:
59%
Ja és hogy mit teszek. Próbálom csökkenteni a kötelező talikat, legalábbis olyankor mikor a férjem nincs itthon. A szûleimhez pedig olyankor megyek a gyerekekkel, mikor nincs itthon.
2022. jún. 20. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!