Illik az anyóst is felköszönteni ?
Figyelt kérdés
Anyós jelölt a mai napon megharagudott rám mert én öt nem köszöntöttem fel anyák napján. Nem vagyunk a párommal házasok, gyerekünk sincsen, 20 évesek vagyunk…2022. máj. 1. 16:14
22/29 anonim válasza:
Amúgy ezen mit kell hisztizni? Neked O senkid.
23/29 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutott ilyen, pedig bírom anyósomat.
25/29 anonim válasza:
Nálunk már gyerek is van, tegnap mégis a férjem hívta az ő anyukáját én meg az enyémet. És mindenki szeret mindenkit. 😀 Vagyis még nem szólt anyós hogy utalna emiatt
26/29 anonim válasza:
A férjem köszönti a saját anyját, én az enyémet.
27/29 anonim válasza:
En mindig felkoszontom az anyost is.
Nem illembol, hanem mert szeretem ot is.
28/29 anonim válasza:
Alap, hogy nem köszöntöm fel, mert nem az anyám.
29/29 anonim válasza:
Mártír egy nő az "anyósod". Én akkor sem köszöntöttem amikor ott laktam. Nem vagyok én családtag se náluk mint kiderült, mit köszöntsem. Még születésnapra sem má lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!