Ilyenkor mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Baratnommel 2 honapja vagyunk egyutt es annyit kell tudni,hogy nekem volt 3 evvel ezelott egy exem,aki ugyvan hogy van egy unokanoverem annak lett egy ferje 3 eve es ennek a ferjenek van 1 lanya akivel en egyutt voltam 1 évet. Tudni kell errol az exrol anyaek oda vissza voltak erte jajjdejo lesz milyen szep stb,tehat korbeugraltak nyilvan mert valamilyen szinten csaladban volt.. anyjaval elt hodmezovasarhelyen majd most ebben a szuk 2 honapban idekoltozott apjahoz hatvanba,es hat azert van itt anyumekkal is meg keresztanyumekkal is,mert tudni illik az en keresztanyum gyereke az en unokatesom,es baratnom mondta ezt a helyzetet nem fogadja el mert,o nem fog leulni az exemmel egy asztalhoz foleg ezekutam nem hogy tudjuk anyaek sokkal jobban szeretik ot,mert hat csak csaladban volt,anyuval emiatt osszevesztem folyamat azt hajtja ez egy ilyen bolond csalad ertsem meg stb,anyunal 50.ik szulinapja volt,es hat termeszetesen az exem is ott volt es kb anyu aztmondta hogy nem lenne jo otlet bemenni mert ott az exem... anyum mar 5 eve elvalt tehat apual elek,csak kicsit erdekes ha jonnek unokatesomek anyumhoz vagy keresztanyumhoz ez a lany esetleg ott lehet.. szerintetek? Én maximalisam megertem a baratnom nekem se lenne kedvem az o exevel leulni kajalni vagy beszelgetni... en 23 baratnom 20 éves2022. ápr. 11. 16:02
1/10 anonim válasza:
Az ex az mindig nehéz terepegy lánynak. Légy megértő,szerintem!
2/10 anonim válasza:
Nekem volt olyan pasim, akinek az egész baráti köre az exe rokonai/barátai köréből került ki. Én amúgy sem vagyok egy nagy társasági ember, szóval nagyon fantasztikus volt az egész. Mondjuk nekem legalább nem kellett találkozni a nővel. Anélkül is undorító volt
3/10 anonim válasza:
Hát az írásodból úgy vélem, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban..
Édesanyád azt hív meg akit szeretne.
Megértem a barátnődet is, de intelligens ember képes normálisan kezelni a helyzetet. Felfogni, hogy az ex nem hiába ex..
4/10 anonim válasza:
Ahol kisváros van és nagy rokonság, nagy baráti kör, ott az ex bizony ismerős marad. Ha az új lány ehhez nem tud jó képet vágni, akkor belőle is hamar ex lesz. :-)))
És ha a lány marad abban a városban, könnyen lehet hogy a következő partnerének is ismerőse marad az exe. És ahogy múlnak az évek, mindenkinek egyre több exe lesz és egyre kisebb lesz az esélye, hogy "exetlen" férfit találjon.
Esetleg egy szűz incel segíthet rajta innen a gyakoriról. :-))))
5/10 anonim válasza:
Ezt még félig se bírtam elolvasni.
7/10 anonim válasza:
Hatvan..ertem...igy megy ez a ciganyoknal.
8/10 anonim válasza:
Ezzel most mit is elhetne kezdeni kb?
9/10 anonim válasza:
A 4. Sor után megnéztem ki mit reagál arra hogy olvashatatlan az írás 😂
10/10 qkker1 válasza:
Nem-e lehetne eztete értelmesebben lefirkantani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!