Barátom apja egy alkoholista és állandóan kötekszik mit tegyek?
Barátom és én az apjánál lakunk úgy volt, hogy ebben a hónapban költözünk,de egy betegség miatt nem lehet az összes pénzünk rá ment az orvosra.Az apja alkoholista és állandóan kötekszik mindenért.
Egy utolsó trehány ember,ha nem lennék itt a ház tele lenne csótányokkal,egerekkel a retek enne meg mindent szó szerint (én tettem helyre a házat) és mar le is égett volna,de a szomszéd háza is.De ezek ellenére is mi vagyunk a rosszak.Nem tudom mit tegyek
29 még 2 hetet dolgozhattam és kirúgtak
30 semmit sem
"Egy utolsó trehány ember,ha nem lennék itt a ház tele lenne csótányokkal,egerekkel a retek enne meg mindent szó szerint (én tettem helyre a házat) és mar le is égett volna,de a szomszéd háza is."
Ezek szerint a kedves barátod is egy utolsó trehány, ha ez mind megtörtént volna nélküled.
Odaköltöztél másnak a házába, aki valószínűleg nem tegnap óta alkoholista. Mit gondoltál, hogy miattad meg fog változni, ha a saját gyereke miatt nem tette? Mit tehetsz? Össze a két kezedet, hogy ott lakhatsz munkanélküliként.
"még 2 hetet dolgozhattam és kirúgtak"
2 hét felmondási idő volt a munkaszerződésedben? Vagy feketén dolgoztál? Vagy még próbaidős voltál?
"úgy volt, hogy ebben a hónapban költözünk"
Azt teheted, amit eddig is tettél: elviseled, amíg nem dobbanthattok...
Így jártál.
Egyébként ez már az x. kérdésed, és nem nyavalyogni kell, hanem elköltözni - eleve oda sem menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!