Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem tudja megérteni...

Miért nem tudja megérteni anyósom, hogy egy beteg másfél évesnek az anyjára van szüksége?

Figyelt kérdés
Korházban voltunk a kicsivel, mióta hazajöttünk ezen problémázik, hogy elszokik tőle a kicsi. Veszi ki a kezemből a gyerek akarata ellenére is. Nagyon idegesítő most már.
2022. jan. 15. 14:46
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Igen meggyógyult, most már jól van.
2022. jan. 16. 14:08
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az építő jellegű válaszokat.
2022. jan. 16. 14:12
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Veszi ki a kezemből" -én rácsapnék a kezére. Hogy tökbe lehet kivenni a kezemből a gyerekemet?

Jó, ha nem ütnék, akkor kifordulnék, mint a kosaras, ha támadják.

Ő nem fog rájönni, nem fogja belátni, ez a te felelőssséged.

2022. jan. 21. 21:13
 24/25 A kérdező kommentje:

Nyújtja a kezét, ha nem adtam volna megsértődik, így odakapta és kb 2 perc múlva belátta, hogy nem tudja megvigasztalni es elvettem.

Most már vége szerencsére, minden a régi.

2022. jan. 22. 13:32
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém rendszerint helyettünk akarta elnevezni a gyereket és cikizte folyamatosan azokat amiket mi választottunk,meg ne hogy már az ő unokáját úgy nevezzük el,ő nem fogja úgy szólítani.

Hamar meguntam,egyszer bőven elegendő volt azt mondani,hogy még volt a lehetősége a gyerek nevelésre,a gyerek elnevezésére,most mi jövünk.

Tedd a helyére,nem feltétlenül kell olyan hangnemmel mint amivel én mondtam (amúgy is hamar robbanok..).De érezze hogy átlépett egy határt.

Az ő unokája,de a te gyermeked.Akkor nyúlhat hozzá,akkor láthatja,azt adhatja neki amit és amikor te vagy a párod megengeded neki..

2022. jan. 22. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!