Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gáz hogy én így állok ehhez?

Gáz hogy én így állok ehhez?

Figyelt kérdés
Igazi anya kicsi fia férjem lett sajnos. Egy nap 10-20x beszélnek telefonon. Párom azt akarta egyik nap hogy az ő anyja meg az enyém is jöjjön ikeába venni a babának cuccokat. Azonnal hárítottam ezt az ötletet mivel az exei anyjukkal nem bánt és beszélt szépen a párom anyja. Kioktatta, megalázta ilyesmi. Naaa ezt én nem fogom megengedni illetve teret sem adok ennek. Gáz ha azt akarom hogy ne igazán találkozzanak az anyósok?
2021. dec. 28. 11:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
21%
Én szeretlek....
2021. dec. 28. 12:07
 22/29 anonim ***** válasza:
69%

Pöce oldal? Mert megírtuk az igazságot?!

Vesszen házam, lovam, gatyam, de ezt akkor se hagyom szó nélkül!

Igen, gáz részedről ez a viselkedés!

2021. dec. 28. 12:07
 23/29 A kérdező kommentje:
21 te meg milyen személyiség bizonyitványról hadoválsz itt össze-vissza? Pár normális válasz után sértegetéseket kaptam és még nekem beszélsz a szegénységiről????🤣🤣🤣🤣
2021. dec. 28. 12:09
 24/29 anonim ***** válasza:
76%

Fékezd magad kislány!

Jóhogy nem megtíltod a saját véleményeket is másoknak!

Akkor miért ide jöttél kérdezni? Visszaigazolást vártál, hogy te mennyire jól csinálod? Hát nem!

Majd a mama helyrerak, csak szüljé meg!

2021. dec. 28. 12:11
 25/29 anonim ***** válasza:
92%
Ki milyen virágot szakít, olyat szagol... :))))
2021. dec. 28. 12:21
 26/29 anonim ***** válasza:
83%
Gáz bizony, jól érzed!
2021. dec. 28. 12:40
 27/29 anonim ***** válasza:
21%
23-as így van!! sok gyökér van itt! én is írtam egy véleményt2p után vagy 6 dislike :D ?!?!!?!? ok
2021. dec. 28. 12:58
 28/29 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nem árt ha majd találkozik a két anyós, viszont lehet nem egy Ikeázás a legjobb ötlet ehhez, meg nem kell puszipajtásnak se lenni ha anyosod ilyen...

Az ikeából azért nehéz elmenekülni ha kínos a helyzet. 😀 én eleve nem mentem anyósommal a babának vásárolni, nekem nem hiányzott hogy ő bármibe is bele szóljon, de ez én vagyok.

En megértem ha félted anyudat abból a szempontból, hogy en se szívesen hallgatnam ahogy beszologatbak anyának, ha olyan típus lenne, hogy nem áll ki magáért. Ha fenntartásaid vannak az esélyt se add meg hogy ezt a szép babázós programot tönkre tegye, őszintén szólva én a férjemmel mennek kettesben.

2021. dec. 28. 14:54
 29/29 anonim ***** válasza:
76%
28 vagyok, még annyi hogy ez elég jó talaj az összeszólalkozásra. Elég ha anyukádnak tetszene valami anyosodnak meg az pont nem, vagy fordítva és már kész is a baj. 😀 meg megy majd az “ez kell, az hülyeség, de nem is hülyeség vegyük meg stb.”
2021. dec. 28. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!