Miért nem lehet pihenni hagyni azt, aki beteg?
Ebben a vírusos időszakban kicsit legyél megértőbb velük, hisz csak aggódnak.
Viszont ezt a beszólogatást nem hagynám...ne engedd el a füled mellett, szólj vissza mert elfajuhat mégjobban.
Persze, megértem hogy aggódnak, mert én is. De én legalább igyekszem megteremteni a gyógyuláshoz szükséges nyugodt körülményeket. És attól tényleg nem jobb ha folyton hívogatják, akár őt, akár engem.
A beszólást azért hagyom, mert máskor mindig tök aranyosak, ezt is betudom az aggodalomnak. Egyébként van negatív teszt, szóval biztos nem kovid, hanem valami megfázás, az meg max egy hét alatt úgyis átmegy az emberen, főleg ha békén hagyják.
Egyébként az utóbbi években tényleg többet beteg, mint korábban, de ő maga ezt az életmódváltásnak tudja be.
Tönkretetted az immunrendszerét te mihaszna némber!!!!😆😆😆
De amúgy tiltsd le őket, majd miután meggyógyult a férjed, visszatiltod őket azt szevasz.
Ne vedd fel a telefont. Megmondtad, hogy ha majd jól lesz a férjed, majd visszahívja õket. Ha értetlenek, így jártak, a továbbiakban ez nem a te gondod, ha õk bambáskodnak. Meg fogják unni. Nekem egy kölcsönkéregetõs ismerõsöm játszotta ezt el, volt, hogy napi 90 nem fogadott hívásom volt. 5 nap után felfogta az üzenetem.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!