Hát ezt jól megcsináltam.... Mit mondjak, ha megkérdezi az okát? Mit csináljak? Hogy tehetném jóvá?
Figyelt kérdés
Letöröltem az ismerőseim közül tegnap a párom édesanyját egy hülyeség miatt.
Azóta ezt nagyon megbántam....
Az anyukája még nem vette észre, hogy töröltem.
Várjam meg míg észreveszi, és szóváteszi, vagy jelöljem meg csak úgy ismerősnek újból?
Vagy esetleg közöljem már most mielőtt észrevenné, hogy letöröltem?
Tudom, hogy gyerekes dolog volt, de nem ítélkezést várok, hanem tanácsokat/ötleteket!
2021. nov. 27. 12:48
12/16 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mi a baj, miért törölt. Így olyan lesz, mint ha nem tudnád mi történt. Ő se fog gyanakodni így.
13/16 anonim válasza:
Én tényleg teljesen véletlenül töröltem valakit (a felette levőt akartam) abban a percben visszajelöltem, írtam egy üzit, hogy véletlen volt és bocs'. Visszajelölt és kész.
14/16 anonim válasza:
Én osszevesztem apósékkal és töröltem őket dühömben, most kibékültünk és visszajeloltem, szóvá sem tettem. Ők se hozzák fel.
15/16 anonim válasza:
Én bejelölném amikor náluk vagytok, kölcsönkérném a telefonját, és helyben visszajelölném magam.
16/16 anonim válasza:
En a sajat szuleimet toroltem le, evek ota eszre sem veszik vagy nem erdekli oket.messengeren minden nap beszelunk. Amugy gond nelkul letorlok barkit,ha ugy erzem es fel is vallalom. A fbt kb semennyire nem hasznalom amugy sem, a messengeren tartom a kapcsolatot mindenkivel.van egy rakas ember akit eloben megismertem es nem is jeloltuk be egymast csak dumalunk messengeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!