Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért csinálják ezt?

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Anyósom (ahogy itt olvasom, másoké is) állandóan számomra ismeretlen emberekről sztorizik. A fő témája a pénz, ki milyen gazdag, mennyi pénze van, milyen kocsija, hol voltak nyaralni.De mindezt vadidegenekről, akiket nem ismerek még látásból se. A szomszédja exének a tesójáról pédául. Hiába mondom , hogy ezt jegelje, mert mivel nem ismerem az illetőt, nem érdekel a dolog, nem bír leállni, ujra és ujra előhoz ilyeneket. Mellesleg mi sem állunk rosszul anyagilag, tehát nem nyűgöz le a mondanivalója semmilyen szinten. Csak egyszerűen idegesít. Miért csinálja ezt? Hogyan lehet leállítani tartósan?

2021. szept. 20. 09:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Jaja, az egész egy nagy terelés, közben végig információt gyűjt.
2021. szept. 20. 11:20
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

Üres az élte és így szeretné kitölteni, hogy amíg mások élményét meséli kicsit beleélheti magát.

Helyedben szerveznék egy eseményt, pld: séta, mozi, múzeum, kertészkedést, erdőjárást, túrázást, állatkertbe menést, ... bárit csak legyen valami élménye ami valós.

Ez nem kőbevésett szabály, de a:

Nők pletykálással töltik ki az életüket.

Férfiak meg barkácsolással, ház körüli munkával.

2021. szept. 20. 11:21
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Édesanyám ugyanezt csinálja. De legalább ő a szomszédokkal, akiket legalább ismerek, bár így sem érdekel az életük.

Anyu nagyon pénzközpontú, ezt látja meg másokban is és erről mesél leginkább. Valahol irigység is van benne.

Ezerszer mondtam már neki, hogy nem érdekel mások élete, ha nekik úgy jó, akkor úgy élnek. Mégis falra hányt borsó.

Amikor rákezd, gyorsan témát váltok (próbálok), vagy hallgatok és lerendezem egy "ühüm"-mel.

Nem egyszerű ez sajnos.

2021. szept. 20. 11:34
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
ha megnézed akkor kicsiben a gyerekek ugyan ezt csinálják arról beszélnek akit irigyelnek, aztán a mama/anya vagy papa/apa megveszi neki a biciklit akkor többet szóba sem kerül az az irigyelt biciklis fiú, hanem unalomig/ kifáradásig tekeri.
2021. szept. 20. 11:49
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Én elmennék a helyedben a gyerekekkel játszani. Megtanulnék nem odafigyelni anyósra, elengedni a fülem mellett teljesen, amit mond. Max csak néha nyugtáznám 1-+ "tyűha, húha..." indulatszóval. Akit nem lehet leállitani, azt nem lehet leállítani.
2021. szept. 20. 12:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém megőrült mióta megtudta hogy a másik gyereke is megesküszik. Így azóta csak azt regélni. Már 3x nem mentem emiatt. Oké elmondja hogy örül,elmondom hogy én is! Elmegyünk ott leszünk a lagzin. De nincs alkalom,hogy ne arról beszélne. Már sok.
2021. szept. 20. 13:38
 17/20 anonim ***** válasza:
92%

"Nők pletykálással töltik ki az életüket.

Férfiak meg barkácsolással, ház körüli munkával." Ez tipikus nőgyűlölő marhaság, volt munkahelyemen csak férfiak voltak, ilyen durva fúrást-egymás kihallgatását-kipletykálását még nem láttam nőktől sem. A másik meg "Férfiak meg barkácsolással, ház körüli munkával" ömámítás, nálunk is anyám meg én csináltam mindent a ház körül, miközben a bátyáim szartak bele mindenbe...vagy ha esik a hő szinte csak nőket látok havat lapátolni a környéken. Unalmas már ez a folyamatosan nő szidás, degradálás, főleg itt a herék országában.

2021. szept. 20. 14:02
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
-esik a hó
2021. szept. 20. 14:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szeret pletykálkodni.
2021. szept. 20. 15:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig meghallgatom az anyósom pletykáit, igaz ő számomra ismeretlen celebekről szeret mesélni.

Miután ezt kiadta magából tudunk értelmes dolgokról is beszélgetni.

Szóval én azt mondom, hallgasd meg, előbb utóbb kifogy a pletykákból és azután tudtok ti is beszélgetni

2021. szept. 20. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!