Miért csinálják ezt?
Üres az élte és így szeretné kitölteni, hogy amíg mások élményét meséli kicsit beleélheti magát.
Helyedben szerveznék egy eseményt, pld: séta, mozi, múzeum, kertészkedést, erdőjárást, túrázást, állatkertbe menést, ... bárit csak legyen valami élménye ami valós.
Ez nem kőbevésett szabály, de a:
Nők pletykálással töltik ki az életüket.
Férfiak meg barkácsolással, ház körüli munkával.
Édesanyám ugyanezt csinálja. De legalább ő a szomszédokkal, akiket legalább ismerek, bár így sem érdekel az életük.
Anyu nagyon pénzközpontú, ezt látja meg másokban is és erről mesél leginkább. Valahol irigység is van benne.
Ezerszer mondtam már neki, hogy nem érdekel mások élete, ha nekik úgy jó, akkor úgy élnek. Mégis falra hányt borsó.
Amikor rákezd, gyorsan témát váltok (próbálok), vagy hallgatok és lerendezem egy "ühüm"-mel.
Nem egyszerű ez sajnos.
"Nők pletykálással töltik ki az életüket.
Férfiak meg barkácsolással, ház körüli munkával." Ez tipikus nőgyűlölő marhaság, volt munkahelyemen csak férfiak voltak, ilyen durva fúrást-egymás kihallgatását-kipletykálását még nem láttam nőktől sem. A másik meg "Férfiak meg barkácsolással, ház körüli munkával" ömámítás, nálunk is anyám meg én csináltam mindent a ház körül, miközben a bátyáim szartak bele mindenbe...vagy ha esik a hő szinte csak nőket látok havat lapátolni a környéken. Unalmas már ez a folyamatosan nő szidás, degradálás, főleg itt a herék országában.
Én mindig meghallgatom az anyósom pletykáit, igaz ő számomra ismeretlen celebekről szeret mesélni.
Miután ezt kiadta magából tudunk értelmes dolgokról is beszélgetni.
Szóval én azt mondom, hallgasd meg, előbb utóbb kifogy a pletykákból és azután tudtok ti is beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!